Jeg kan ikke se Min konto-siden på Xbox.com

Min konto-siden på Xbox.com bruker en ny teknologi som gjør det enklere å navigere og bruke kontoen din. Hvis du ikke kan se Min konto-siden, må du kanskje oppgradere nettleseren eller operativsystemet.

Løsning 1: Kontrollere at du bruker en kompatibel nettleser

De nyeste versjonene av Firefox, Chrome og Internet Explorer fungerer fint med Min konto-siden. Hvis du bruker en av disse nettleserne, må du kontrollere at du bruker den nyeste versjonen.

Obs!  Min konto-siden fungerer best med den nyeste versjonen av Internet Explorer.

Chrome og Firefox skal oppdateres automatisk til den nyeste versjonen, med mindre du har deaktivert automatisk oppdatering. Hvis du har deaktivert automatisk oppdatering, finner du informasjon om hvordan du kan aktivere den, i kundestøtten for nettleseren.

Løsning 2: Kontrollere at du bruker et operativsystem som støttes

Følgende PC-operativsystemer støttes for Min konto-siden:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard

Løsning 3: Se gjennom alle transaksjonene på account.microsoft.com

Ikke vær urolig hvis du ikke har en kompatibel nettleser eller et operativsystem som støttes. Du kan også se gjennom Xbox-transaksjonene på account.microsoft.com.