Oppdater nettleseren for å bruke Min konto på Xbox.com

Oversikt

Siden Min konto på Xbox.com benytter ny teknologi for funksjonalitet i kontoen din.

Obs!  All funksjonalitet i Min konto er også tilgjengelig via konsollen din.

Problem

Hvis du ikke kan se siden Min konto, kan det skyldes et problem med kombinasjonen av operativsystem og nettleser.

Løsninger

Prøv følgende for å løse problemet slik at du kan bruke Min konto:

1. Kontroller om operativsystemet ditt er på listen over operativsystemer som støttes.
  2. Kontroller om nettleseren din er på listen over nettlesere som støttes.
    1. Chrome og Firefox skal oppdateres automatisk til den nyeste versjonen, med mindre du har deaktivert automatisk oppdatering. Hvis automatisk oppdatering er deaktivert, finner du informasjon om hvordan du kan aktivere det, i kundestøtten for nettleseren.
    2. Gå til Last ned Internet Explorer for Internet Explorer. Hvis du trenger å oppdatere nettleseren din, finner du en kobling for å laste ned den nyeste versjonen.

Nettlesere og operativsystemer som støttes

Nettlesere som støttes

Du må oppdatere nettleseren for at siden Min konto skal fungere. De nyeste versjonene av Firefox, Chrome og Internet Explorer fungerer godt.

Disse nettleserne støtter også CORS (Cross-Origin Resource Sharing), som beskytter mot skriptangrep på tvers av områder. CORS støttes av alle nettlesere basert på følgende oppsettsmotorer:

• Gecko 1.9.1 (Firefox 3.5, SeaMonkey 2.0, Camino 2.1) eller nyere.
  • WebKit (Første revisjon er uviss, Safari 4 og nyere, Google Chrome 3 og nyere, muligens også eldre versjoner).
  • MSHTML/Trident 6.0 (Internet Explorer 10) har støtte for den opprinnelige versjonen. MSHTML/Trident 4.0 og 5.0 (Internet Explorer 8 og 9) gir delvis støtte via XDomainRequest-objektet.
  • Presto-baserte nettlesere (Opera) har CORS implementert fra og med Opera 12.00 og Opera Mobile 12, men ikke Opera Mini.

Operativsystemer som støttes

Følgende operativsystemer støttes for siden Min konto:

• Windows 7
  • Windows 8
  • Mac OS X Lion
  • Mac OS X Mountain Lion
  • Mac OS X Snow Leopard