Kan ikke logge på Xbox One automatisk med Kinect etter å ha endret e-postadresse for Microsoft-kontoen

Denne siden beskriver hva du kan gjøre hvis du ikke kan logge på Xbox-konsollen med Kinect, men i stedet blir bedt om å bruke en kontroller etter å ha endret primæralias (e-postadresse) for Microsoft-kontoen din.

Løsninger

Prøv følgende fremgangsmåter for å løse problemet:

Løsning 1: Det kan ta opptil 48 timer før endringer du har gjort i primæraliaset, sprer seg til alle Microsoft-tjenester, selv om det vanligvis går mye raskere. Du må bruke kontrolleren til informasjonen blir oppdatert. Hvis du fremdeles blir bedt om et passord etter 48 timer, kan du prøve neste løsningsforslag.

Løsning 2: Hvis du etter 48 timer fremdeles ikke kan logge på uten å skrive inn passord, kan du prøve å fjerne profilen din fra konsollen og legge den til på nytt:

1. Trykk menyknappen på kontrolleren.
  1. Velg Settings.
    Obs!  Du kan si Xbox, go to settings fra en hvilken som helst skjerm, men du må ha en håndkontroller når du kommer til Innstillinger-skjermen.
  2. Velg Pålogging, sikkerhet &tilgangsnøkkel.
  3. Velg Fjern meg fra Xbox-konsoll, og bekreft ved å velge Fjern kontoen min.
  4. Gå tilbake til Hjem-skjermen og velg pilikonet ved siden av Logg på øverst til venstre på skjermen.
  5. Velg Legg til ny.
  6. Logg på med ny e-postadresse og nytt passord for Microsoft-kontoen.