Kan ikke logge på Xbox One automatisk med Kinect etter å ha endret e-postadresse for Microsoft-kontoen

Denne siden beskriver hva du kan gjøre hvis du ikke kan logge på Xbox-konsollen med Kinect, men i stedet blir bedt om å bruke en kontroller etter at du har endret primæralias (e-postadresse) for Microsoft-kontoen din.

Løsning

Det kan ta opptil 24 timer før endringer du har gjort i primæraliaset, sprer seg til alle Microsoft-tjenester, selv om det vanligvis går mye raskere. Før informasjonen blir oppdatert, kan du enten

• bruke kontrolleren til å logge på manuelt eller
  • fjerne Microsoft-kontoen fra konsollen og legge den til på nytt. Dette skal kunne løse problemet.

Fjerne kontoen fra konsollen

1. Trykk på Xbox-knappen  for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  5. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.