Endre passordet for Microsoft-kontoen

Hva er en Microsoft-konto?

Microsoft-kontoen  er e-postadressen og passordet du bruker til å logge på forskjellige Microsoft-tjenester, for eksempel Xbox Live og Xbox Music. Da du registrerte deg for en Xbox Live- eller Xbox Music-konto, knyttet du kontoen til en Microsoft-konto. (Hvis du ikke allerede hadde en, ble du bedt om å opprette en.) Du må bruke denne Microsoft-kontoen til å administrere Xbox Live- eller Xbox Music-kontoen og til å laste ned Xbox Live-profilen din.

Endre passordet for Microsoft-kontoen

Du kan endre passordet for Microsoft-kontoen på datamaskinen eller fra Xbox 360-konsollen.

•  Endre passordet for Microsoft-kontoen fra datamaskinen
Slik gjør du det:

1. accounts.live.com logger du på Microsoft-kontoen ved hjelp av e-postadressen og passordet som er knyttet til kontoen.
  2. Klikk Sikkerhet og passord. Følgende skjerm vises:
    picture
    1. Klikk Endre passord. Følgende skjerm vises:
    picture
    1. Gjør følgende:
      1. Skriv inn gjeldende passord i Current password-feltet.
      2. Skriv inn det nye passordet du vil bruke, i New password-feltet.
      3. Skriv inn passordet du opprettet i forrige trinn, i Reenter password-feltet.
    2. Klikk Lagre.

•   Endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen
    Slik gjør du det:
    Obs! Du må være koblet til Xbox Live og ha det gjeldende passordet klart.

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
    2. Gå til Settings og velg Account.
    3. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
    picture
    1. Velg Change Password.
    2. Angi gjeldende passord, angi det nye passordet (to ganger), og velg deretter Change Now. Hvis du vil lagre passordet slik at du kan bruke det til å logge på andre Microsoft-tjenester, velger du Yes når du blir bedt om å gjøre det.