Endre passordet for Microsoft-kontoen

QuickLink

Logg på Microsoft-kontoen for å endre passordet.

Oversikt

Microsoft-kontoen  er e-postadressen og passordet du bruker til å logge på forskjellige Microsoft-tjenester, for eksempel Xbox Live og Xbox Music. Da du registrerte deg for en Xbox Live- eller Xbox Music-konto, knyttet du kontoen til en Microsoft-konto.

Du kan endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen eller fra en annen Internett-aktivert enhet, for eksempel en datamaskin eller et nettbrett.

Du må vite det gjeldende passordet for å kunne endre det. Hvis du har glemt passordet, kan du gjenopprette det på nettet.

Obs!  Funksjonen for å endre passordet er tilgjengelig på Xbox 360-konsollen, men foreløpig ikke på Xbox One-konsollen.

Løsninger

Endre passordet for Microsoft-kontoen fra en Internett-aktivert enhet

Slik endrer du passordet på Microsoft-kontoen fra en Internett-aktivert enhet, for eksempel en datamaskin eller et nettbrett:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Gå til Sikkerhet og personvern fra Hjem-siden, og velg deretter Endre passord og annet.
picture

Du kan bli bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, og i så fall mottar du en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post som du deretter skriver inn på nettet.

1. Velg Endre passord under Passord. Følg instruksjonene, og klikk deretter Lagre.
picture

Når du har gjort endringen, mottar du et varsel på eksisterende e-postadresse eller telefonnummer for sikkerhet. Dette er en forholdsregel i tilfelle noen andre gjorde endringene. Hvis dette skjer, kan du avbryte endringen ved å følge instruksjonene i varselet.

Endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen

Slik endrer du passordet fra Xbox 360-konsollen. Kontroller at du er koblet til Xbox Live og har det gjeldende passordet klart, før du setter i gang.

1. Logg på med Xbox Live-gamertagen.
  2. Gå til settings, og velg Account.
picture
  1. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
picture
  1. Velg Change Password.
picture
  1. Angi gjeldende passord, angi det nye passordet to ganger, og velg deretter Change Now. Hvis du vil lagre passordet, slik at du kan bruke det til å logge på andre Microsoft-tjenester, velger du Yes når du får spørsmål om du vil gjøre det.