Endre passordet for Microsoft-kontoen

Endre passord Logg på Microsoft-kontoen for å endre passordet.

Oversikt

Du kan endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen eller fra en nettleser på en annen Internett-aktivert enhet, for eksempel en datamaskin eller et nettbrett. Det kan være lurt å bytte passord hvis:

• Du tror at noen andre bruker kontoen din.
  • En nettbutikk du har handlet i har opplevd et sikkerhetsbrudd og du tror at du har brukt det samme passordet i Microsoft-kontoen.
  • Det er lenge siden du har endret passordet og du vil føle deg trygg.

Endring av passordet gjøres på en litt annen måte enn å tilbakestille et glemt passord. Hvis du har glemt passordet, kan du gjenopprette det på nettet ved å bekrefte identiteten din ved hjelp av annen informasjon.

Obs! Funksjonen for å endre passordet er tilgjengelig på Xbox 360-konsollen, men foreløpig ikke på Xbox One-konsollen.

Bruke en nettleser for å endre passordet for Microsoft-kontoen

Slik endrer du passordet for Microsoft-kontoen via en nettleser:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Velg Bytt passordHjem-siden under profilbildet og e-postadressen din.
  3. Du kan bli bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, og i så fall mottar du en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post som du deretter skriver inn på nettsiden.
  4. Skriv inn ditt gjeldende passord.
  5. Opprett et nytt passord, og bekreft det.
  6. Velg Lagre.

Når du har gjort endringen, mottar du et varsel på den eksisterende e-postadressen eller telefonnummeret for sikkerhet. Dette er en forholdsregel i tilfelle noen andre gjorde endringene. Hvis dette skjer, kan du avbryte endringen ved å følge instruksjonene i varselet.

Endre passordet for Microsoft-kontoen fra Xbox 360-konsollen

Slik endrer du passordet fra Xbox 360-konsollen. Kontroller at du er koblet til Xbox Live og har det gjeldende passordet klart, før du setter i gang.

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Settings og velg deretter Account.
  3. Bla mot høyre til Your Information, og velg Account Security.
  4. Velg Change Password.
  5. Angi gjeldende passord, angi det nye passordet to ganger, og velg deretter Change Now.
  6. Hvis du vil lagre passordet, slik at du kan bruke det til å logge på andre Microsoft-tjenester, velger du Yes når du får spørsmål om du vil gjøre det.