Kontrollere saldoen på Microsoft-kontoen

Du kontrollerer saldoen på Microsoft-kontoen ved å gå til siden for fakturering på Xbox.com, eller du kan bruke Xbox-konsollen. Finn detaljene på denne siden.

Obs!  Hvis du vil ha informasjon om hvordan du legger til eller fjerner et betalingsalternativ for Xbox Live-abonnementet, kan du se Administrere betalingsalternativene dine på nettet.

På denne siden

Nettlesertrinn: Kontroller saldoen på Microsoft-kontoen.

1. Logg på Microsoft-kontoen din i en nettleser.
  2. Når du har logget på, kan du gjøre ett av følgende for å kontrollere saldoen på kontoen:
    • Velg Hjem. Saldoen på kontoen, deriblant saldoer som utløper, vises under Penger og gavekort.
    • Hvis du vil se flere detaljer om saldoen din, velger du Betaling og fakturering og deretter Betalingsalternativer. Du kan få spørsmål om å logge på på nytt. Dette viser saldoen på kontoen, deriblant saldoer som utløper, og alternativer for å legge til mer penger på kontoen.

Trinn på Xbox One-konsollen: Kontroller saldoen på Microsoft-kontoen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen din for å logge på.
  4. Velg Innstillinger.
  5. Velg Alle innstillinger.
  6. Velg Betaling og fakturering under Konto. Saldoen på kontoen vises nær bunnen av skjermen.

Trinn på Xbox 360-konsollen: Kontroller saldoen på Microsoft-kontoen.

1. Logg på med den Xbox Live-aktiverte gamertagen.
  2. Gå til Innstillinger fra dashbordet og deretter til Konto.
Konto-flisen er uthevet på hovedskjermen for innstillinger.
  1. Velg Administrer betalingsalternativer.
  2. Saldoen på kontoen vises øverst i listen.