Velge en e-postadresse å bruke med Microsoft-kontoen

Når du oppretter en Microsoft-konto, kan du velge å logge på med en e-postkonto som du for tiden bruker. Det anbefales at du bruker en e-postkonto som du bruker ofte. Du må ha tilgang til denne e-postadressen for å logge på Xbox-konsollen. Bare skriv inn e-postadressen i feltet, og vi veileder deg gjennom resten. Når du oppretter en Microsoft-konto, kan du bruke følgende:

• En e-postadresse med et Microsoft-domene som @live.com, @outlook.com eller @msn.com
  • En annen gyldig e-postadresse som du bruker og sjekker ofte

Obs!  Hvis du bruker en e-postadresse som ikke er fra Microsoft, til å opprette kontoen, sender vi en e-postbekreftelse for å bekrefte at du har tilgang. Bare finn e-postmeldingen, og følg instruksjonene for å fullføre bekreftelsen.

Hvis du for tiden ikke har en e-postadresse du kan bruke, eller hvis du konfigurerer en konto til et barn som ikke har en e-postkonto ennå, kan du velge å opprette en ny e-postadresse for Outlook.com under registreringen.

Obs!

Beslektede problemer