Feilmeldingen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account"

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen til en Microsoft-konto som allerede er koblet til en annen gamertag:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you're switching to is already linked to another Xbox account

Løsning

Du løser dette problemet ved å følge fremgangsmåten under Slik endrer du e-postadressen for Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.