Du får feilmeldingen "The Microsoft account (or Windows Live ID) that you're switching to is already linked to another Xbox account" når du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen til en annen Microsoft-konto

Problem

Det kan hende du ser følgende feilmelding når du prøver å flytte Xbox Live-gamertagen til en Microsoft-konto som allerede er koblet til en annen gamertag:

The Microsoft account (or Windows Live ID) you're switching to is already linked to another Xbox account

Det betyr at Microsoft-kontoen du prøver å koble gamertagen din til, allerede er koblet til en annen gamertag.

Løsning

Før du kan koble Xbox Live-gamertagen til en Microsoft-konto som allerede er koblet til en gamertag, må du først fjerne den eksisterende gamertagen fra den aktuelle Microsoft-kontoen.

Slik gjør du det:

1. Opprett en ny Microsoft-konto. Du trenger bare denne nye kontoen midlertidig for å flytte gamertager. Etter at gamertagene er flyttet, trenger du ikke lenger denne Microsoft-kontoen.
    Eksempel:
    • Gamertag A er koblet til Microsoft-konto 1.
    • Gamertag B er koblet til Microsoft-konto 2.

Når du skal flytte gamertagene A og B mellom Microsoft-kontoene 1 og 2, må du først opprette en tredje midlertidig konto: Microsoft-konto 3.

2. Flytt gamertagen som er koblet til Microsoft-kontoen du vil bruke, til den nye midlertidige kontoen du nettopp opprettet.
    Eksempel:
    • Gamertag A er fortsatt koblet til Microsoft-konto 1.
    • Flytt gamertag B til Microsoft-konto 3.

Microsoft-konto 2 er nå ledig.

3. Nå flytter du gamertagen til Microsoft-kontoen du vil bruke.
    Eksempel:
    • Flytt gamertag A til Microsoft-konto 2.
    • Gamertag B er fortsatt koblet til Microsoft-konto 3.

Microsoft-konto 1 er nå ledig.

4. Du må vente 30 dager for å fullføre gamertagflyttingen mellom de to originale Microsoft-kontoene. (Du kan bare flytte gamertag én gang i løpet av 30 dager.)
    Eksempel:
    • Gamertag A er fortsatt koblet til Microsoft-konto 2.
    • Etter 30 dager flytter du gamertag B til Microsoft-konto 1.

Microsoft-konto 3 er nå ledig og trengs ikke lenger.

Obs!

• Når du flytter til en ny Microsoft-konto, overføres ikke de nåværende midlene i den opprinnelige Microsoft-kontoen til den nye Microsoft-kontoen.
  • Du kan bare endre Microsoft-kontoen én gang for en gitt gamertag hver 30. dag.
  • Du må også vente i 30 dager etter at gamertagen er lastet ned fra Xbox Live før du kan flytte denne gamertagen til en annen Microsoft-konto. Hvis det ikke har gått 30 dager fra gamertagen ble lastet ned, får du en feilmelding.
  • Før du kan endre en Microsoft-konto som er knyttet til en barnekonto, må du oppgi Microsoft-kontoinformasjonen for voksenkontoen som har kontroll over innstillingene for barnekontoens personvern og nettsikkerhet.
Hvis problemet fortsatt ikke er løst etter at du har forsøkt løsningen i denne artikkelen, kontakter du kundestøtte for Xbox ved å klikke på koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.