Fordeler med å opprette en familie på Xbox One

Oversikt

Ved å opprette en Microsoft-konto for hver person i familien, kan du tilpasse nettopplevelsen for hvert familiemedlem basert på aldersgrenser du oppgir. Disse innstillingene gjelder alle Xbox One- eller Windows 10-enheter de logger på.

Familievennlig Store

• Det er lett å legge til penger i barnets Microsoft-konto og angi grenser for hvor mye penger barna kan bruk i Store, på account.microsoft.com/family.
  • Gå gjennom barnets kjøpshistorikk og kredittkortene i barnets konto.
  • Angi grenser slik at når barna ser på innhold i Store, vises bare innhold som passer for aldersgruppen deres.

Familieinnstillinger for alle Xbox One- og Windows 10-enheter

• Avgjør hvordan hvert av barna kan samhandle med andre, dele profilinformasjonen sin, bli med i flerspillerspill eller legge til venner på vennelisten ved å tilpasse sikkerhetsinnstillingene for Xbox.
  • Administrer alt innhold og nettrestriksjoner på nettet på account.microsoft.com/family eller på Xbox One-konsollen.

Tilpasset spilling

• Den visuelle opplevelsen på dashbordet kan gjenspeile det enkelte familiemedlemmets personlighet. De kan velge sine egne farger, velge egne gamertager og spillerbilder og angi hvilke apper de ønsker å feste på kontoens startside.
  • Alle har sine egne prestasjoner, poengsummer og venneliste som de kan ta med seg når de bruker profilen sin hjemme hos venner eller andre steder.

Hvis du vil ha mer informasjon familiemedlemskap og Familieinnstillinger, går du til Familie-siden.