Beklager, det er et problem med Microsoft-kontoen. Gå til https://account.Live.com for å få hjelp" vises når du prøver å logge på Xbox Live

Hvis du ser feilmeldingen "Beklager, det er et problem med Microsoft-kontoen. Gå til https://account.live.com for å få hjelp" når du prøver å logge på Xbox Live, er det et problem med Microsoft-kontoen din.

Løsning

Du kan løse dette problemet ved å logge på Microsoft-kontoen på xbox.com/account og følge instruksjonene for å fullføre kontobekreftelsen. Det kan hende du blir bedt om å tilbakestille passordet eller om å angi en sikkerhetskode som sendes til telefonnummeret ditt eller en alternativ e-postadresse i kontoen din.

Obs! Hvis du blir bedt om det, bekrefter du at datamaskinen og Xbox-konsollen bruker det samme trådløse nettverket.