Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen

Legge til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen Logg på Microsoft-kontoen for å legge til sikkerhetsinformasjon.

Oversikt

Denne siden beskriver hvordan du legger til sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen. Sikkerhetsinformasjon består av en e-postadresse og/eller et telefonnummer du gir oss, slik at vi kan bekrefte identiteten din.

Emner

Legge til sikkerhetsinformasjon fra datamaskinen eller en annen Internett-aktivert enhet

Slik legger du til ny sikkerhetsinformasjon på Microsoft-kontoen:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Gå til Sikkerhet og personvernHjem-siden, og velg deretter Endre passord og annet.
picture
  1. Du kan bli bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, og i så fall mottar du en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post som du deretter skriver inn på nettet.
  2. Velg Legg til en ny e-postadresse eller Legg til et nytt telefonnummer. Følg deretter instruksjonene for å legge til og bekrefte den nye sikkerhetsinformasjonen.
picture

Du mottar også et varsel på eksisterende e-postadresse eller telefonnummer. Dette er en forholdsregel i tilfelle noen andre gjorde endringene. Hvis dette skjer, kan du avbryte endringen ved å følge instruksjonene du mottar med varselet.

Det kreves bare én kontaktmetode, men vi oppfordrer deg på det sterkeste til å ta med både en e-postadresse og et telefonnummer i tilfelle du mister tilgangen til en av dem.

Legge til sikkerhetsinformasjon når du oppretter kontoen din

Når du oppretter en ny Microsoft-konto, enten via Xbox-konsollen eller på nettet, blir du bedt om å legge til sikkerhetsinformasjon, for eksempel et telefonnummer og/eller en e-postadresse.

Når du gjør dette, mottar du en sikkerhetskode på telefonnummeret eller e-postadressen du har oppgitt. Selv om du kan vente noen dager før du angir sikkerhetskoden, anbefaler vi at du angir koden og bekrefter identiteten din med en gang.

Hvis du gjør dette, blir sikkerhetsinformasjonen din tilgjengelig for bruk øyeblikkelig hvis du glemmer passordet eller kontoen blir kompromittert. Hvis du ikke bekrefter med en gang og for eksempel glemmer passordet før du bekrefter det, har du ingen sikkerhetsinformasjon som kan hjelpe deg å gjenopprette kontoen.