Legge til et sikkerhetsbevis for Microsoft-kontoen

Legge til et sikkerhetsbevis

Viktig!  Hvis du vil legge til et sikkerhetsbevis til Microsoft-konten, men har ikke tilgang til noen av sikkerhetsbevisene, må du merke av eksisterende bevis som tapt. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, se Jeg får ikke tilgang til sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen.

Obs!  Hvis dette er en ny konto, kan du legge til et bevis uten bekreftelse i en kort periode. Hvis dette er en eksisterende konto, må du bekrefte det nye beviset ved hjelp av et eksisterende bevis.

1. Gå til Behandle sikkerhetsinformasjon og logg på med Microsoft-kontoen din.
  2. Klikk Legg til under Telefonnummer eller Alternativ e-postadresse.
  3. Skriv inn den nye e-postadressen eller det nye telefonnummeret, og klikk OK eller Lagre.
  4. Hvis du allerede har bevis i kontoen, kan det hende du må bruke det beviset for å bekrefte tilleggelsen av et nytt bevis. Hvis du for eksempel vil legge til en ny e-postadresse som et nytt bevis, kan det hende en bekreftelse sendes til en e-postadresse som allerede er et bevis. Klikk Bekreft, og følg instruksjonene.

Hvis du ikke får tilgang til noen av de nåværende bevisene dine (hvis for eksempel det eksisterende beviset er en utløpt e-postadresse), kan du se Få hjelp med sikkerhetsbevisene for Microsoft-kontoen.