Du kan ikke logge på Xbox One-konsollen etter at du har endret passordet

Bruk løsningene på denne siden hvis du ikke kan logge på Xbox One-konsollen etter at du har endret passordet for Microsoft-kontoen.

Løsninger

Dette problemet kan oppstå fordi konsollen ikke har mottatt det nye passordet for Microsoft-kontoen når du prøver å logge på.

Viktig!  Før du prøver disse løsningene, må du sjekke at du kan logge på Microsoft-kontoen på nettet. Slik gjør du det:

1. Gå til account.xbox.com.
  2. Velg Logg på i øvre høyre hjørne, og skriv deretter inn e-postadressen og det nye passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du ikke husker hvilken e-postadresse du bruker til å logge på Microsoft-kontoen, kan du bruke løsningen for tapt konto.

Løsning 1: Start konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å logge på på nytt.

Løsning 2: Fjern kontoen, og legg den til på konsollen på nytt.

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  5. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Start konsollen på nytt under Konto.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Fullfør tilpasningsinnstillingene på de neste skjermene.

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.