Endre gjestepassord på Xbox One-konsollen

Oversikt

Hvis du vil endre gjestepassordet på Xbox One-konsollen, må du først fjerne det eksisterende gjestepassordet. Innholdsbegrensninger du har angitt med det eksisterende gjestepassordet, slettes, så du må angi dem på nytt når du oppretter det nye passordet.

Obs!  Hvis du har glemt det eksisterende gjestepassordet, følger du trinnene under Du har glemt gjestepassordet på Xbox One-konsollen.

Trinn 1: Fjern det eksisterende gjestepassordet.

Fjern først det eksisterende gjestepassordet. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Rull ned for å velge kontoen du vil logge på.
    Obs!  Du må være logget på som en voksen på kontoen.
Påloggingsskjermen på Xbox One via guiden
  1. Når du har logget på kontoen, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
Hjem-skjermen på Xbox One, der guiden vises
  1. Velg Innstillinger.
Hovedskjermen for Xbox One-innstillinger via guiden
  1. Velg Alle innstillinger.
Innstillinger-panelet åpnes fra guiden. Alternativet Alle innstillinger er uthevet.
  1. Velg System.
  2. Velg Avlogget innholdsbegrensninger.
Systeminnstillinger-skjermen, der alternativet Avlogget innholdsbegrensninger er uthevet
  1. Angi passordet på nytt for å bekrefte identiteten din.
Skjermen for angivelse av passord med et skjermtastatur
  1. Velg Fjern gjestepassord.
Skjermen Avlogget innholdsbegrensninger, der alternativet Fjern gjestepassord er uthevet
  1. Angi det eksisterende gjestepassordet for å fjerne det.
Skjermen Skriv inn gjestepassord har et numerisk tastatur.
Obs!  Hvis du har glemt gjestepassordet, angir du feil gjestepassord tre ganger, og dermed blir du bedt om å oppgi passordet ditt. Angi passordet for å fjerne gjestepassordet.
Skjermen for angivelse av passord med et skjermtastatur

Trinn 2: Opprett et nytt gjestepassord.

Opprett et nytt gjestepassord for å erstatte det du fjernet. Slik gjør du det:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Avlogget innholdsbegrensninger.
  5. Velg Opprett et gjestepassord.
Skjermen Avlogget innholdsbegrensninger, der alternativet Opprett et gjestepassord er uthevet
  1. Bruk kontrolleren til å lage en tilgangsnøkkel på seks sifre. Bruk noe som du husker, men som andre ikke kan gjette.
Skjermen Angi din tilgangsnøkkel har et numerisk tastatur

Trinn 3: Gi gjestepassordet tilgang til innhold og apper.

Når du har opprettet gjestepassordet, vises skjermen Avlogget innholdsbegrensninger. Legg nå til eventuelle innholds- eller appbegrensninger for gjestepassordet du har opprettet. Slik gjør du det:

1. Velg Tilgang til innhold og apper.
Skjermen Avlogget innholdsbegrensninger, der alternativet Tilgang til innhold er uthevet og satt til Ubegrenset
  1. Rull ned for å velge det alderstilpassede innholdsnivået du vil tillate at gjestene bruker. Alderstilpassede klassifiseringer fastslås av plasseringen din. En beskrivelse av hva som er tilgjengelig på hvert alderstrinn, vises til høyre på skjermen. Trykk B på kontrolleren når du er ferdig.
Skjermen for alderskategori, der Egnet opptil alderen 14 år er valgt
  1. For alle andre innstillinger enn Ubegrenset velger du Skjul oppføringer i søk, butikker og apper hvis du vil skjule alle app- eller innholdsoppføringer som ikke er alderstilpasset. Trykk B på kontrolleren når du er ferdig.
Skjermen Gjestetilgang til innhold og apper, der alternativet Skjul oppføringer i søk, butikker og apper er valgt
  1. Eksplisitt TV er blokkert som standard. Hvis du vil endre denne innstillingen, velger du Fjern blokkering av eksplisitte TV-programmer og trykker B på kontrolleren når du er ferdig.
Bekreftelsesskjermen Fjern blokkering av eksplisitte TV-programmer? omfatter alternativene Fjern blokkering og Avbryt, der sistnevnte er uthevet.
  1. Som standard tillater konsollen at nye kontoer lastes ned eller opprettes når ingen er logget på konsollen. Hvis du vil blokkere denne funksjonen, må du sørge for at alternativet La folk laste ned og opprette nye kontoer ikke er valgt.
Skjermen Avlogget innholdsbegrensninger, der alternativet Tillat nedlasting og oppretting av nye kontoer er uthevet