Endre tilgangsnøkkelen på Xbox One-konsollen

Finn ut hvordan du endrer den personlige tilgangsnøkkelen på Xbox One-konsollen for å bidra til at informasjonen din er trygg og sikker.

Du må vite den gjeldende tilgangsnøkkelen for å kunne endre den. Hvis du har glemt den, kan du se Du har glemt tilgangsnøkkelen til Xbox One.

Slette nåværende tilgangsnøkkel

Du må først slette den eksisterende tilgangsnøkkelen for å kunne endre tilgangsnøkkelen:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
Guiden er åpen på Hjem-skjermen på Xbox One.
  1. Velg Innstillinger.
Innstillingsikonet er uthevet på guiden.
  1. Velg Alle innstillinger.
Alternativet Alle innstillinger er uthevet under Innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
Konto er valgt på Innstillinger-skjermen, og flisen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel er uthevet.
  1. Velg Slette tilgangsnøkkelen.
Alternativet Slett min tilgangsnøkkel er uthevet på skjermen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.

Opprette ny tilgangsnøkkel.

Gjør følgende for å opprette en ny tilgangsnøkkel etter at du har slettet den gamle:

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
Guiden er åpen på Hjem-skjermen.
  1. Velg Innstillinger.
Innstillingsikonet er uthevet på guiden.
  1. Velg Alle innstillinger.
Alternativet Alle innstillinger er uthevet under innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
Konto er valgt under Innstillinger, og flisen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel er uthevet.
  1. Velg Opprett min tilgangsnøkkel.
Skjermen Angi din tilgangsnøkkel har et digitalt numerisk tastatur.
  1. Angi en sekssifret tilgangsnøkkel, og angi den på nytt for å bekrefte.
En skjerm vises der du blir bedt om å skrive inn din tilgangsnøkkel på nytt.