Definisjon av Microsoft-barnekonto

Definisjon av en barnekonto

Hos Microsoft blir en barnekonto definert som en Microsoft-konto som er tilknyttet en Microsoft-voksenkonto når barnet eller tenåringen er yngre enn myndighetsalderen i landet barnet eller tenåringen bor i. Når dette er tilfellet, må barnet være tilknyttet en voksens Microsoft-konto for å kunne bruke Xbox Live-tjenesten.

Når det gjelder å administrere personvernet og nettsikkerheten for et barn, deler Xbox One definisjonen av "barn" inn i tre kategorier:

• Ungt barn: Alle under åtte år
  • Barn: Aldersgruppen åtte til 12 år
  • Tenåring: Aldersgruppen 13 til 17 år (eller 19 i Sør-Korea).