Hvis du har logget på flere Xbox-konsoller samtidig

Du kan bare logge på én Xbox One- eller én Xbox 360-konsoll om gangen. Hvis du prøver å logge på en konsoll nummer to, blir du spurt om du vil logge av den første konsollen. Hvis du svarer ja, blir kontoen logget av umiddelbart på den første Xbox One-konsollen.

Du kan være logget på én Xbox One-konsoll og én Xbox 360-konsoll samtidig. Det er noen apper du ikke kan bruke på forskjellige konsoller samtidig. Groove Musikk kan for eksempel bare bruke på én konsoll om gangen.