Slik oppretter du tilgangsnøkkel på Xbox One

Finn ut hvordan du oppretter tilgangsnøkkel på Xbox One-konsollen for å bidra til å sikre kontoinformasjonen din. Når du oppretter en tilgangsnøkkel, følger den med deg når du bruker andre Xbox One-konsoller. Finn ut mer på Fordelene ved å angi en tilgangsnøkkel på Xbox One-konsollen.

Opprette tilgangsnøkkel

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
Hjem-skjermen på Xbox
  1. Velg Innstillinger.
Guiden vises på Hjem-skjermen på Xbox med innstillingsikonet uthevet.
  1. Velg Alle innstillinger.
Alternativet Alle innstillinger er uthevet på hovedskjermen for innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto
Alternativet Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel er uthevet på Kontoinnstillinger-skjermen.
  1. Velg Opprett min tilgangsnøkkel.
Alternativet Opprett min tilgangsnøkkel er uthevet på skjermen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  1. Angi en sekssifret tilgangsnøkkel, og angi deretter tilgangsnøkkelen på nytt for å bekrefte.
En skjerm vises der du blir bedt om å skrive inn din tilgangsnøkkel på nytt med et numerisk tastatur.

Du har nå opprettet tilgangsnøkkel. Hvis du noensinne glemmer tilgangsnøkkelen, kan du tilbakestille den.