Du har glemt gjestepassordet på Xbox One-konsollen

Et glemt gjestepassord kan tilbakestilles av alle voksne så lenge den personen husker passordet vedkommende bruker for å logge på Microsoft-kontoen på konsollen. Den voksne må være pålogget på konsollen for å tilbakestille gjestepassordet.

Bruke passordet for å tilbakestille gjestepassordet

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Bla ned, og velg kontoen din for å logge på.
  1. Når du er logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  1. Velg Innstillinger.
  1. Velg Alle innstillinger.
  1. Velg System.
  2. Velg Avlogget innholdsbegrensninger.
  1. Skriv inn passordet for Microsoft-kontoen for å bekrefte identiteten din.

Obs! Hvis du har glemt passordet, velger du Jeg har glemt passordet, og deretter følger du instruksjonene.
Hvis du ikke kan tilbakestille passordet med sikkerhetskoden som ble sendt til telefonnummeret ditt eller den alternative e-postadressen din, kan det hende du kan tilbakestille det på nettet. Se Gjenopprette passordet Microsoft-kontoen hvis du vil ha mer informasjon.

1. Velg Fjern gjestepassord.
  1. Hvis du har glemt gjestepassordet, angir du feil gjestepassord tre ganger, og deretter angir du passordet for Microsoft-kontoen din for å fjerne gjestepassordet.
  1. Velg Opprett gjestepassord for å gjenopprette gjestepassordet.