Du har glemt tilgangsnøkkelen til Xbox One

Oversikt

Hvis du har glemt tilgangsnøkkelen som du trenger for å logge på Xbox One-konsollen, eller som du har angitt for kjøp eller for å administrere barnekontoer, kan du løse dette problemet ved å bruke passordet for Microsoft-kontoen.

Hvis du har glemt Microsoft-passordet, kan du tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen.

Følg denne fremgangsmåten for å bruke passordet for Microsoft-kontoen til å tilbakestille tilgangsnøkkelen:

1. Når du blir bedt om å angi tilgangsnøkkelen på konsollen, angir du en hvilken som helst sekssifret kombinasjon tre ganger.
Skjermen for angivelse av passord inneholder et numerisk tastatur og ordene
  1. Når du har angitt en tilgangsnøkkel tre ganger, vil Xbox One be deg om å skrive inn passordet til Microsoft-kontoen din. Skriv passordet ditt.
Skjermen for angivelse av passord med et skjermtastatur
  1. Velg Lag en ny tilgangsnøkkel.
Skjermen med spørsmål om du vil ha en ny tilgangsnøkkel, inneholder alternativene Ikke nå og Lag en ny tilgangsnøkkel, som er uthevet.
  1. Angi en ny tilgangsnøkkel, og angi den deretter på nytt for å bekrefte den.
En skjerm vises der du blir bedt om å angi tilgangsnøkkelen på 6 siffer med kontrolleren eller fjernkontrollen.