Logg på
Del denne siden

Meldingen "Your gamertag was last signed in on another Xbox console"

Hvis du sist logget på profilen din fra en annen konsoll enn konsollen du logger på nå, kan det hende du ser følgende melding når du logger på:

Gamertag was last signed in on another console.

Hva må jeg gjøre hvis jeg ser denne meldingen?

Denne meldingen betyr at forrige gang du logget på profilen din, brukte du en annen Xbox-konsoll. Hvis dette stemmer, kan du sette i gang og ha det gøy. Meldingen er bare en beskjed. Du kan administrere innstillingene for pålogging for å styre tilgang til profilen din på en annen konsoll. Se følgende tilleggsinformasjon for konsolltypen:

Hvis du har spilt hos en venn og ikke husker om du beholdt profilen din eller lagret passordet på denne konsollen, bør du endre passordet for å forhindre at andre bruker kontoen din.

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Velg Sikkerhet og personvern. Ettersom sikkerhetsinformasjonen din er sensitiv, vil du bli bedt om å angi en kode som vi sender til en e-postadresse eller et telefonnummer som er lagret som sikkerhetsinformasjon på kontoen din, slik at vi vet at forespørselen kommer fra deg.
  3. Velg endre passord, og opprett et nytt passord.

Hvis du bruker en Xbox 360, kan du også fjerne profilen fra alle konsoller:

1. Logg på Microsoft-konto-siden.
  2. Velg Behandle enheter.
  3. Velg Se Xbox 360-profilbeskyttelse.
  4. Velg Profilnedlasting kreves.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har lastet ned profilen min til en annen konsoll?

Hvis du ser denne meldingen og ikke har logget på Xbox Live-profilen din på en annen Xbox-konsoll nylig, kan det hende at noen andre bruker kontoen din. Hvis du på noe tidspunkt mistenker at kontoen din er blitt hacket, bør du straks endre passordet ditt:

1. Logg på Microsoft-konto-siden.
  2. Velg Sikkerhet og personvern. Ettersom sikkerhetsinformasjonen din er sensitiv, vil du bli bedt om å angi en kode som vi sender til en e-postadresse eller et telefonnummer som er lagret som sikkerhetsinformasjon på kontoen din, slik at vi vet at forespørselen kommer fra deg.
  3. Velg endre passord, og opprett et nytt passord.

Hvis du vil ha mer informasjon om hva du gjør hvis du tror kontoen er hacket, kan du se løsningen for kompromittert konto. Løsningen viser deg hvordan du finner ut om det er gjort endringer i kontoen, og viser også eventuelle kjøp som er foretatt.

Hvis du vil ha mer informasjon om kontosikkerhet, kan du se Sikkerhet for Microsoft-konto.