Gjøre Xbox LIVE-kontoen din mer sikker

Sikkerhet og personvern på Internett er viktig på Xbox LIVE. Hvis du lurer på hvordan du skal øke sikkerheten på Internett, har vi noen forslag som kan hjelpe.

Dette emnet omfatter følgende avsnitt:

Finn ut mer om risikoene for kontoen din

Forstå hvordan ondsinnede hackere arbeider

Ondsinnede hackere bruker en rekke teknikker når de prøver å få tilgang til andres kontoer. Jo mer du vet om metodene de bruker, desto mer kan du gjøre for å holde kontoen og personlige opplysninger sikre.

La oss begynne ved å finne ut mer om hvordan ondsinnede hackere arbeider, og hvordan de bruker phishing, skadelig programvare og manipuleringsteknikker til å stjele personlige opplysninger. Finn ut hvordan du bidrar til å sikre Xbox LIVE-kontoen ved å finne ut mer om skadelig programvare, phishing og svindel.

Slik kan Xbox LIVE-kontoen bli stjålet

Bidra til å beskytte kontoen

Bidra til å beskytte informasjonen i Microsoft-kontoen din

Du trenger en Microsoft-konto for å logge på Xbox LIVE. Det er lagret personlige opplysninger og faktureringsinformasjon på Microsoft-kontoen din, og vi vil samarbeide med deg for å beskytte den informasjonen best mulig.

Slik beskytter du Microsoft-kontoen

Bidra til å sikre Microsoft-kontoen og datamaskinen

Finn ut hvordan du styrer tilgangen til Xbox Live-kontoen ved å angi et passord eller en tilgangsnøkkel eller kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen.

Kontrollere tilgangen til Xbox Live-kontoen

Finn ytterligere informasjon om passord for Xbox 360 og tilgangsnøkler for Xbox One.

Flere sikkerhetstiltak for Microsoft-kontoen

Legge til sikkerhetsinformasjon

Les om sikkerhetsinformasjon og hvordan den bidrar til å holde kontoen din sikker. Finn ut hvordan du legger til ny sikkerhetsinformasjon eller oppdaterer eksisterende sikkerhetsinformasjon.

Administrere sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen

Finn ut hva du må gjøre hvis kontoen er kompromittert

Se opp for tegn på at kontoen er kompromittert

Når du logger på Xbox Live, kan det hende at du får en melding om at kontoen din var sist logget på en annen konsoll. Hvis du spilte spill hos en venn, kan dette være ok. Men hvis ikke bør du gjøre noe for å sikre kontoen din.

Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll

Sett i gang tiltak for å gjenopprette kontoen

Hvis du mistenker at Xbox Live-kontoen din er kompromittert, er det enkelte ting du kan gjøre for å beskytte kontoen og personlige opplysninger.

Finn ut hva du kan gjøre hvis du mistenker at kontoen er kompromittert.