Administrere personverninnstillinger for apper på Xbox One

Når du laster ned apper fra Store på Xbox One, må hver app ha tillatelse for å få tilgang til data fra konsollen din. Du kan bruke personverninnstillingene på konsollen til å styre hvilke data Microsoft samler inn, og hvordan de brukes.

Administrere personverninnstillinger for apper på Xbox One-konsollen

Slik administrerer du personverninnstillingene for apper og data som samles inn fra konsollen:

1. Velg Innstillinger > Personvern og nettsikkerhet > Appens personvernerklæring på Xbox One-konsollen.
  2. Merk av i listen for dataene du vil tillate innsamling av.

Obs!  Når du gir apper tillatelse på en konsoll, lagres dette bare på denne konsollen. Hvis du bruker flere konsoller, må du gi appene tillatelse på alle konsollene.

Administrere personverninnstillinger for apper for barnets konto

Hvis du bruker en barnekonto, må du få en voksen i familien til å logge på Microsoft-kontoen sin for å endre personverninnstillingene dine. Slik administrerer du personverninnstillingene for apper og hvilken type data som samles inn fra barnets konto på konsollen:

1. Logg på konsollen med Microsoft-kontoen til den voksne.
  2. Gå til Innstillinger > Familie.
  3. Velg barnekontoen du vil administrere, og gå deretter til Personvern og nettsikkerhet > Appens personvernerklæring for å gi tillatelse.

Obs!  Hvis flere spillere er logget på, får appene bare tilgang til data som alle har gitt tillatelse til.