Administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen

Oversikt

Du har mange ulike alternativer når det gjelder å administrere innstillingene for pålogging på Xbox 360-konsollen. Du kan lagre passordet på konsollen, slik at du slipper å skrive det inn hver gang. Hvis du vil øke sikkerheten, kan du kreve at konsollen ber om et passord hver gang du logger på.

Du kan også fjerne passordet fra en annen Xbox 360-konsoll eksternt, slik at andre ikke får tilgang til kontoen uten din tillatelse.

Denne siden beskriver hvordan du administrerer disse innstillingene for pålogging.

Emner

Velge om du vil kreve et passord under pålogging

Når du konfigurerer Xbox 360-konsollen første gang, eller etter at du har lastet ned Xbox Live-profilen til en konsoll, kan du velge om du vil at konsollen skal huske passordet. Passordet blir som standard ikke lagret.

•  Hvis du vil logge på uten å bli bedt om et passord hver gang, velger du alternativet Remember Password.
  • Husk at når du velger dette alternativet, kan alle andre som bruker konsollen din, logge på som deg og bruke kontoopplysningene dine. Dette omfatter eventuell kredittkortinformasjon du har lagret.
  • La alternativet Remember Password være uavmerket hvis du vil at konsollen skal kreve et passord ved pålogging på kontoen din. Dette er lurt hvis konsollen er lett tilgjengelig for andre hjemme, eller hvis du har lastet ned profilen din hjemme hos en venn.
Alternativet Remember Password er uthevet på Download Profile-skjermen.

Endre fra at et passord kreves til at det ikke kreves

Hvis du har konfigurert konsollen slik at det kreves et passord hver gang du bruker den, og du ikke lenger vil ha det slik, kan du endre dette alternativet neste gang du logger på.

Når du blir bedt om passordet for Microsoft-kontoen, velger du alternativet Remember Password. Du blir ikke bedt om passordet på nytt.

Endre fra at et passord ikke kreves til at det kreves

Hvis du ikke krever et passord, men finner ut at du vil ha den økte sikkerheten ved å kreve det, kan du endre dette slik:

1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen og passordet som er aktivert på Xbox Live.
  2. Gå til settings, og velg deretter Account Management.
  3. Bla til høyre, og velg deretter Account Security.
Alternativet Account Security er uthevet på Account Management-skjermen.
  1. Velg Password at Sign-In.
Alternativet Password at Sign-in er uthevet på Account Security-skjermen.
  1. Velg Require Password Here. Klikk på Continue når du blir bedt om det.
Skjermen Password at Sign-In inneholder alternativene On All Other Consoles og Require Password Here, som er uthevet.

Neste gang du logger på med Xbox Live-gamertagen, blir du bedt om å angi passordet for Microsoft-kontoen på konsollen.

Fjerne passordet fra andre Xbox 360-konsoller eksternt

Hvis du laster ned Xbox Live-profilen til en annen konsoll som ikke er passordbeskyttet, eller hvis passordet er blitt kompromittert, kan du fjerne passordet eksternt, slik at ingen andre kan få tilgang til profilen. Du kan gjøre dette på to måter:

Alternativ 1: Endre passordet. Neste gang noen prøver å logge på en konsoll der passordet ditt er lagret, mislykkes påloggingen hvis de ikke vet det nye passordet.

Alternativ 2: Fjern profilen fra alle Xbox 360-konsoller der den tidligere er lastet ned. Slik gjør du det:

1. Logg på kontoen på Xbox.com.
  2. Velg Innstillinger for Xbox fra rullegardinlisten for gamertag.
  3. Velg Beskyttelse av Xbox 360-profil.
  4. Velg Profilnedlasting kreves.

Når du velger Profilnedlasting kreves, trer dette i kraft med en gang. Profilen og historikken for den beholdes på Xbox.com, Xbox Live og Xbox 360-konsoller. Men alle (inkludert deg) som vil bruke en Xbox 360-konsoll der profilen din er, må laste ned profilen på nytt for å kunne koble til Xbox Live.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du laster ned profilen din, kan du se Laste ned Xbox Live-profilen til en annen Xbox 360-konsoll eller laste den ned på nytt.

Siden Xbox 360-profilbeskyttelse viser da du sist brukte konsollen, og om du krever passordet ved pålogging eller ikke.