Xbox 360-konsollen ber deg ikke om en sikkerhetskode

Konfigurere totrinnsbekreftelse Logg på Microsoft-kontoen hvis du vil konfigurere et app-passord og aktivere totrinnsbekreftelse på kontoen.

Jeg aktiverte totrinnsbekreftelse. Hvordan logger jeg på Xbox 360 når jeg ikke blir bedt om en sikkerhetskode?

Hvis du vil logge på Xbox 360 med totrinnsbekreftelse, må du først opprette et app-passord. Du bruker dette passordet i stedet for passordet for Microsoft-kontoen til å logge på konsollen.

Opprette et app-passord

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Rull ned til flere sikkerhetsalternativer under Sikkerhet.

Obs!  Sikkerhetsinformasjonen er sensitiv, og vi kan derfor be deg om å ta imot en kode, slik at vi vet at det virkelig er deg.

3. Velg Opprett et nytt app-passord.
  4. Legg merke til det systemgenererte app-passordet. Skriv inn dette passordet på Xbox 360-konsollen når du får beskjed om det.

Viktig!  Vi anbefaler at du oppbevarer dette passordet på et trygt sted.

5. Hvis du vil lagre dette passordet på konsollen, merker du av i boksen når du blir spurt om du vil lagre passordet.

Endre et app-passord

Du bør endre app-passordet for å bidra til øke sikkerheten til kontoen din. Slik gjør du det:

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Rull ned til flere sikkerhetsalternativer under Sikkerhet.

Obs!  Sikkerhetsinformasjonen er sensitiv, og vi kan derfor be deg om å ta imot en kode, slik at vi vet at det virkelig er deg.

3. Velg Fjern eksisterende app-passord.

Obs!  Dette fjerner alle app-passord du har opprettet for de ulike enhetene eller appene. Du må erstatte alle hver for seg.

4. Følg trinnene under Opprette et app-passord tidligere i denne artikkelen for å opprette et nytt app-passord.