Krev tilgangsnøkkel for å logge på Xbox One-konsollen.

Oversikt

Du kan bestemme hvem som har tilgang til Xbox One ved å sette en personlig tilgangsnøkkel. Med tilgangsnøkkel kan du beskytte påloggingen din og forhindre kjøp du ikke godkjenner. Dette er særlig viktig hvis du lager innholdsbegrensninger for andre medlemmer av husholdningen din. Husk at du ikke logges av Xbox One automatisk, så du må passe på å logge av når du er ferdig, slik at du får størst mulig nytte av den personlige tilgangsnøkkelen.

Finn ut mer om fordelene ved å bruke tilgangsnøkkel.

Slik krever du tilgangsnøkkel for å logge på

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
Alternativet Alle innstillinger er uthevet under Innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto.
Alternativet Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel er uthevet på hovedskjermen for innstillinger.
  1. Velg Opprette tilgangsnøkkel.
Alternativet Opprett min tilgangsnøkkel er uthevet på skjermen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  1. Angi en sekssifret tilgangsnøkkel, og angi den deretter på nytt for å bekrefte den. Du kommer umiddelbart tilbake til skjermen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
Et digitalt tastatur vises sammen med ordene
  1. Velg Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger.
Alternativet Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger er uthevet på skjermen Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  1. Velg Kontroller at det er meg eller Spør om min tilgangsnøkkel.
    • Kontroller at det er meg: Still deg foran Kinect, og dermed er du pålogget og klar til å spille. Vi ber deg om tilgangsnøkkelen før du kjøper ting eller endrer innstillingene, eller hvis du logger på uten å bli gjenkjent.
    • Spør om min tilgangsnøkkel: Vi ber deg om tilgangsnøkkelen før du logger på, kjøper ting eller endrer innstillingene.
Et utvalg av påloggings- og sikkerhetsalternativer vises, blant annet Ingen hindringer, Kontroller at det er meg og Spør om min tilgangsnøkkel.