Fordelene ved å angi en tilgangsnøkkel på Xbox One-konsollen

Oversikt

Du kan angi en personlig tilgangsnøkkel i Xbox One. Tilgangsnøkkelen består av seks tegn og medfører følgende fordeler:

• En tilgangsnøkkel forhindrer at et barn logger på som sin forelder og overstyrer foreldrekontrollene. Denne innstillingen forhindrer at barn kan klikke på foreldrenes bilde, logge på som forelder og endre de av barnets innstillinger som kontrolleres av foreldrene.
  • En tilgangsnøkkel bidrar til å forhindre kostnader som ikke er godkjent. Du kan velge å kreve en tilgangsnøkkel som del av kjøp på Xbox Live. Hvis du angir en tilgangsnøkkel, forhindrer du barn fra å gjennomføre kjøp som du ikke har godkjent.
  • Men tilgangsnøkkel kan foreldre tillate innholdsunntak. En forelder kan bare overstyre innholdsbegrensning ved å oppgi sin personlige tilgangsnøkkel, og det er derfor enklere å styre hvilket innhold barnet ditt bruker på Xbox One-konsollen.
  • Tilgangsnøkkelen din følger deg. Tilgangsnøkkelen du angir på profilen din følger deg til alle Xbox-konsollene du bruker. Så lenge du logger av når du forlater stedet, kan du være sikker på at kontoen din er lagret på en sikker måte på Xbox-konsollen til en venn og klar for bruk neste gang du kommer for å spille.
  • Passordet for Microsoft-kontoen brukes som standard hvis du har glemt tilgangsnøkkelen. Hvis du har glemt tilgangsnøkkelen, brukes som standard passordet for Microsoft-kontoen som en automatisk sikkerhetsanordning.

Obs!  Tilgangsnøkler følger deg ikke til en Xbox 360-konsoll. Hvis du vil vite mer om foreldrekontroller på Xbox 360, kan du se Angi foreldrekontroller for Xbox 360.