Kreve en tilgangsnøkkel for kjøp på Xbox One-konsollen

Oversikt

Du kan kreve en tilgangsnøkkel for å fullføre kjøp hvis du vil kontrollere kjøp som blir gjort med din konto. Finn ut mer om fordelene ved å bruke tilgangsnøkkel.

Slik krever du tilgangsnøkkel for kjøp

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  1. Velg Innstillinger.
  1. Velg Alle innstillinger.
  1. Velg Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel under Konto. Hvis du tidligere har måttet angi et passord for å kunne endre innstillinger, blir du bedt om å angi det nå.
  1. Velg Bytt pålogging og sikkerhetsinnstillinger under Pålogging, sikkerhet og tilgangsnøkkel.
  1. Bla til høyre, og velg Tilpass.
  1. Bla mot høyre, og velg Spør om min tilgangsnøkkel ved kjøp.
  1. Du deaktiverer denne funksjonen ved å gjenta dette trinnet og velge Tilgangsnøkkel ikke nødvendig.

Du må nå oppgi tilgangsnøkkel for å kjøpe noe med kontoen din.