Feilmelding når du prøver å kreve et passord for pålogging: "Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in”

Problem

Det kan hende du ser en av følgende feilmeldinger når du prøver å kreve et passord for pålogging:

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on other consoles. Your password is still remembered for other consoles. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Sorry, there was a problem requiring your password for sign-in on this console. Your password is still remembered on this console. Try again later, or try requiring password on sign-in from www.xbox.com. Visit xbox.com/security if you think someone else is accessing your account.

Løsninger

Prøv følgende løsninger for å løse problemet.

Løsning 1: Krev et passord for pålogging ved hjelp av Xbox.com

Følg disse trinnene for å fjerne passordet for Microsoft-kontoen, slik at Xbox LIVE-profilen din ikke kan brukes uten passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

Xbox.com: Kreve et profilpassord eksternt

1. Gå til Min konto.
  2. Klikk Xbox 360-profilbeskyttelse under Innstillinger.
  3. Logg på med Microsoft-kontoen (e-postadresse og passord) som er knyttet til Xbox LIVE-kontoen din.

Hvis du har glemt passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen eller passordet.

4. Antallet konsoller der påloggingspassord ikke kreves, vises.
  5. Velg Protect Profile for å kreve at profilen må lastes ned på nytt fra Xbox LIVE, ved å bruke Microsoft-kontoen og passordet, før den kan brukes på en konsoll. Alle eksisterende kopier av profilen vil ikke lenger fungere, og alle profilendringer og prestasjoner som ikke er lagret til Xbox LIVE, vil gå tapt.

Viktig!  Hvis du mistenker at passordet ditt er blitt kjent av andre, bør du i tillegg endre passordet for Microsoft-kontoen. Slik gjør du det:

1. Gå til påloggingssiden for Microsoft-konto og logg på med Microsoft-kontoen din.
  2. Under Kontoopplysninger klikker du Endre ved siden av Passord.

Hvis du ikke kan angi krav om passord ved å bruke Xbox.com, kan du prøve løsning 2 og 3 nedenfor.

Løsning 2: Kontroller statusen for Xbox LIVE-tjenesten

Kontroller statusen for Xbox LIVE-tjenesten. Hvis Xbox LIVE-tjenesten er tilgjengelig, kan du prøve neste løsning.

Løsning 3: Logg på profilen din senere

Vent en stund, og prøv å kreve passord senere.

Hvis dette ikke løser problemet, kan du kontakte kundestøtte for Xbox, ved hjelp av Assistanse-informasjonen nederst på denne siden.

Mer informasjon

Du kan begrense tilgangen til Xbox LIVE-profilen fra en hvilken som helst konsoll ved å kreve passordet for Microsoft-kontoen for å logge på profilen. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du legger til eller endrer alternativet for profilpassord, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox LIVE-profilen.

Obs! "Microsoft-konto" er det nye navnet på det som tidligere ble kalt en "Windows Live ID". Det er e-postadressen og passordet du bruker for å logge på Microsoft-tjenester (blant annet Xbox LIVE). Xbox-konsollen kan fortsatt referere til Microsoft-kontoen som din "Windows Live ID". Husk at disse to begrepene er samme ting. Påloggingsinformasjonen for Xbox LIVE er ikke endret. Les mer om dette.