Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll

Hvorfor får jeg denne meldingen?

Hvis du har lastet ned Xbox Live-profilen din til en annen konsoll enn den du vanligvis bruker, kan det hende at følgende melding vises når du logger på profilen på hjemmekonsollen:

Gamertag was last signed in on another console.

Hva må jeg gjøre hvis jeg ser denne meldingen?

Denne meldingen betyr at forrige gang du logget på profilen din, brukte du en annen konsoll. Hvis dette stemmer, kan du sette i gang og ha det gøy. Meldingen er bare en beskjed.

Hvis du ofte spiller hos en venn, kan det være lurt å passordbeskytte Xbox Live-profilen din, slik at ingen andre kan bruke den til å logge på. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du gjør dette, kan du se Passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har lastet ned profilen min til en annen konsoll?

Hvis du ser denne meldingen og ikke har logget på Xbox Live-profilen din på en annen konsoll nylig, kan kontoen din være kompromittert. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du gjør hvis du tror kontoen er hacket, kan du se løsningen for kompromittert konto.

Hvis du vil ha mer informasjon om kontosikkerhet, kan du se Sikkerhet for Microsoft-konto.