Gamertagen din var sist logget på en annen konsoll

Hvorfor får jeg denne meldingen?

Hvis du har mer enn én Xbox 360-konsoll eller vil spille spill hos en venn, kan du laste ned Xbox Live-profilen eller gamertagen til flere konsoller. Hvis du har lastet ned Xbox Live-profilen din til en annen konsoll enn den du vanligvis bruker, kan det hende at følgende melding vises når du logger på profilen:

Gamertag was last signed in on another console.

Hva må jeg gjøre hvis jeg ser denne meldingen?

Denne meldingen betyr at forrige gang du logget på profilen din, brukte du en annen konsoll. Hvis dette stemmer, kan du bare fortsette å ha det gøy. Meldingen er bare et varsel.

Hvis du ofte spiller hos en venn, kan det være lurt å passordbeskytte Xbox Live-profilen din, slik at ingen andre kan bruke den til å logge seg på. Hvis du vil ha informasjon om hvordan gjør dette, kan du se Ekstern passordbeskyttelse av Xbox Live-profilen.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke har lastet ned profilen min til en annen konsoll?

Hvis du ser denne meldingen og ikke har logget på Xbox Live-profilen din på en annen konsoll nylig, kan kontoen din være kompromittert. Hvis du vil ha mer informasjon om hva du skal gjøre hvis du tror kontoen er kompromittert, kan du se Dette gjør du hvis kontoen din er blitt stjålet.

Hvis du vil ha mer informasjon om kontosikkerhet, kan du se Kontosikkerhet for Xbox Live.

Viktig!
Kundestøtte for Xbox kan ikke tilbakestille passord for Microsoft-kontoer. Du kan tilbakestille passordet for Microsoft-kontoen her.