Fjerne gjestepassord på Xbox One-konsollen

Hvis du bestemmer deg for at du vil begrense hva gjester kan se på Xbox One-konsollen når du ikke er pålogget, eller du tillate at gjester kan legge til sin egen Xbox-profil, kan du enkelt og greit fjerne gjestepassordet du har opprettet. Slik gjør du det:

Slik fjerner du gjestepassordet fra Xbox One-konsollen:

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på. Rull ned for å velge kontoen du vil logge på.
  1. Når du har logget på, trykker du på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  1. Velg Innstillinger.
  1. Velg Alle innstillinger.
  1. Velg System.
  2. Velg Avlogget innholdsbegrensninger.
  1. Angi passordet på nytt for å bekrefte identiteten din.
  1. Velg Fjern gjestepassord.
  1. Angi gjestepassordet for å fjerne det.

Obs! Hvis du har glemt gjestepassordet, angir du feil gjestepassord tre ganger, og dermed blir du bedt om å oppgi passordet ditt. Angi passordet for å fjerne gjestepassordet.