Slette sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen

Fjerne sikkerhetsinformasjon fra kontoen Logg på Microsoft-kontoen hvis du vil fjerne telefonnummeret eller e-postadressen du bruker som sikkerhetsinformasjon.

Oversikt

Denne siden beskriver hvordan du sletter sikkerhetsinformasjon fra Microsoft-kontoen. Sikkerhetsinformasjon består av en e-postadresse og/eller et telefonnummer du gir oss, slik at vi kan bekrefte at det virkelig er deg.

Fjerne ett telefonnummer eller én e-postadresse

1. Logg på Microsoft-kontoen din i en nettleser.
  2. Velg SikkerhetKonto-skjermen, og velg deretter Oppdater informasjon.
  3. Vi sender deg en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post for å sikre at du er kontoeieren. Følg instruksjonene for å angi denne koden.
  4. Før du fjerner en alternativ e-postadresse eller et alternativt telefonnummer, kontrollerer du at du har et bekreftet alternativ du kan bruke. Hvis du bare har ett alternativ og erstatter dette, må du legge til et nytt telefonnummeret eller en ny e-postadresse før du fjerner dette.
  5. Velg Fjern ved siden av telefonnummeret eller e-postadressen du vil fjerne.
  6. Du mottar et varsel på eksisterende e-postadresse eller telefonnummer. Dette er en forholdsregel i tilfelle noen andre gjorde endringene. Hvis dette skjer, avbryter du endringen ved å følge instruksjonene.

Fjerne all sikkerhetsinformasjon

Hvis du må slette alle telefonnumrene og e-postadressene du tidligere har brukt (fordi du for eksempel ikke lenger har tilgang til dem), kan du se Oppdatere all sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen.