Du blir bedt om passordet ditt gjentatte ganger og kan ikke logge på Xbox One-konsollen

Når du prøver å logge på Xbox One-konsollen din, blir du gjentatte ganger bedt om å oppgi passordet ditt og du kan ikke fullføre påloggingen.

Løsninger

Løsning 1: Start Xbox One-konsollen på nytt

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Start konsollen på nytt.
  4. Velg Ja for å bekrefte.
  5. Prøv å logge på på nytt.

Hvis dette ikke løser problemet, går du til neste løsning på denne siden.

Løsning 2: Fjern kontoen, og legg den til på konsollen på nytt

Trinn 1: Fjern kontoen fra konsollen

1. Bla mot venstre på Hjem-skjermen for å åpne guiden.
    Obs! Hvis du dobbelttrykker Xbox-knappen, åpnes guiden fra alle skjermer på konsollen.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Fjern kontoer under Konto.
  5. Velg kontoen din, og bekreft fjerningen.

Obs! Det kan hende du må gjenta prosessen for fjerning av konto opptil fem ganger for å fjerne kontoen fra listen.

Trinn 2: Start Xbox One-konsollen på nytt

1. Bla mot venstre fra Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Start konsollen på nytt under Konto.

Trinn 3: Legg til kontoen på konsollen på nytt

1. Bla mot venstre fra Hjem-skjermen for å åpne guiden.
  2. Velg Logg på.
  3. Velg Legg til og administrer.
  4. Velg Legg til ny.
  5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  6. Fullfør tilpasningsinnstillingene på de neste skjermene.

Hvis dette ikke løser problemet, går du til neste løsning.

Løsning 3: Tilbakestill til fabrikkinnstillingene

Hvis du fortsatt ikke kan logge på, må du tilbakestille til fabrikkinnstillinger på konsollen. Se Slik tilbakestiller du konsollen til fabrikkinnstillingene på Xbox One for å gjøre dette.

Advarsel! Hvis du tilbakestiller konsollen til fabrikkinnstillingene, slettes alle kontoer, apper, spill, lagrede spill og innstillinger. Alt som ikke er synkronisert med Xbox Live, går tapt. (Konsollen synkroniseres automatisk med Xbox Live når den er koblet til tjenesten.)

Hvis problemet vedvarer, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.