Finn ut hvordan du begrenser tilgangen til innhold på Xbox One når ingen er pålogget

Oversikt

På denne siden finner du informasjon om hvordan du begrenser tilgangen til innhold på Xbox One-konsollen når ingen er pålogget.

Eiere av Xbox One kan la gjester bruke konsollen selv når ingen familiemedlemmer er pålogget. Du kan konfigurere følgende sikkerhetsinnstillinger for å administrere hvilke spill og apper gjester kan bruke når ingen er logget på Xbox Live-tjenesten:

• Blokker tilgangen til upassende innhold
  • Blokker eksplisitt TV
  • Begrens muligheten for å legge til eller opprette kontoer på konsollen

Gjestepassord

Xbox One tillater gjester å overstyre disse begrensningene ved å oppgi gjestepassordet. Hvis en gjest prøver å få tilgang til spill og apper som er vurdert høyere enn gjestens kontoinnstillinger tillater, vil konsollen be om gjestepassordet. Med dette kan gjesten overstyre disse begrensningene, hvis du har gitt dem passordet.

Gjestepassord er nyttige når:

• Du ikke vil at barn eller tenåringer skal logge ut og bruke innhold som er over aldersgrensene du har angitt.
  • Du vil være sikker på at barnevakten ikke lar barna spille et spill som ikke passer til alderen deres.
  • Du bor med romkamerater som du ikke vil at skal logge på konsollen din når du ikke er hjemme.

Du må opprette et gjestepassord for å administrere disse begrensingene. Gjestepassordet er en sekssifret kode som du oppretter på konsollen. Bare brukere med gjestepassord kan utføre endringer.

Obs! Gjestepassord kan bare administreres av en voksen og bare på Xbox One-konsollen.

Slik kan du bruke gjestepassord til å administrere innholdsbegrensninger når ingen er pålogget

Se de følgende sidene for å finne ut mer om gjestepassord og administrasjon av innholdsbegrensninger på Xbox One-konsollen:

Opprette gjestepassord og begrensninger på Xbox One-konsollen

Finn ut hvordan du lager et gjestepassord og oppretter innholdsbegrensninger slik at gjestene dine kan bruke Xbox One-konsollen din.

Du har glemt gjestepassordet på Xbox One-konsollen

Finn ut hva du må gjøre hvis du har glemt gjestepassordet på Xbox One-konsollen.

Endre gjestepassord på Xbox One-konsollen

Finn ut hvordan du endrer gjestepassordet på Xbox One-konsollen.

Fjerne gjestepassord på Xbox One-konsollen

Finn ut hvordan du fjerner et gjestepassord på Xbox One-konsollen.