Deaktivere totrinnsbekreftelse

Du må logge på Microsoft-kontoen din for å deaktivere totrinnsbekreftelsen.

Totrinnsbekreftelse er et ekstra sikkerhetslag på Microsoft-kontoen din. Du deaktiverer totrinnsbekreftelse og fjerner dette kravet for alle enheter, konsoller og apper som du bruker, ved å følge denne fremgangsmåten:

1. Logg på Microsoft-kontoen. Hvis du blir bedt om å bekrefte identiteten din, angir du sikkerhetskoden som ble sendt til enheten din.
  2. Velg Sikkerhet, og rull deretter ned til og velg Flere sikkerhetsinnstillinger. Du blir kanskje bedt om å angi passordet ditt eller motta en sikkerhetskode, slik at vi kan være sikre på at du, og bare du, oppdaterer kontosikkerheten din.
  3. Velg Deaktiver totrinnsbekreftelse under Totrinnsbekreftelse, og bekreft deretter endringen når du blir bedt om det.
Alternativet Slå av er uthevet på skjermen for totrinnsbekreftelse.