Oppdatere all sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen

Oppdatere sikkerhetsinformasjonen for kontoen Logg på Microsoft-kontoen din for å oppdatere telefonnummeret eller e-postadressen du bruker som sikkerhetsinformasjon

Oversikt

Det kan hende du har behov for å fjerne eller erstatte sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen din. For eksempel hvis du får et nytt telefonnummer eller en ny e-postadresse eller hvis du har skrivefeil i sikkerhetsinformasjonen. Denne siden beskriver hvordan du fjerner og erstatter telefonnumrene eller e-postadressene du bruker til å bekrefte Microsoft-kontoen.

Oppdatere sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen

Slik fjerner og erstatter du all sikkerhetsinformasjon for Microsoft-kontoen:

Obs!  Hvis du har fjernet og erstattet sikkerhetsinformasjonen innen de siste 30 dagene, må du vente til denne perioden på 30 dager er over før du kan gjøre det på nytt. Denne venteperioden bidrar til å beskytte kontoen din hvis en angriper får tak i passordet ditt.

1. Gå til Beskytt kontoen din, og logg på Microsoft-kontoen.
    Spørsmålet om sikkerhetskode vises.
  2. Velg Jeg har ikke noen av disse, og klikk Neste.
Det er merket av for Jeg har ikke noen av disse på nettsiden for Microsoft-konto.
  1. Du blir bedt om å legge til et alternativt telefonnummer eller en alternativ e-postadresse vi kan bruke som sikkerhetsinformasjon.
En dialogboks vises med alternativer for å legge til en e-postadresse eller et telefonnummer som sikkerhetsinformasjon.
  1. Vi kontakter deg på e-postadressen eller telefonnummeret du oppgav. Følg instruksjonene for å bekrefte kontoen du oppdaterer.

Etter at du har oppdatert all sikkerhetsinformasjonen

Oppdateringen tar 30 dager og i løpet av denne perioden kan du logge deg på konsollene dine, men det er enkelte ting du ikke kan gjøre med kontoen din. Dette er det du kan forvente etter at du har oppdatert sikkerhetsinformasjonen:

• Sikkerhetsinformasjonen du velger å fjerne, slettes om 30 dager. I denne perioden sender vi varsler til telefonnummeret eller e-postadressen som fjernes, i tilfelle en angriper prøver å fjerne informasjonen.
  • Vi kan ikke fremskynde denne prosessen.
  • Du kan fortsette å bruke konsollen i venteperioden på 30 dager, men du kan ikke endre passordet eller bruke kontoen til å foreta kjøp på nettet.
  • Du kan ikke foreta sikkerhetsendringer på kontoen eller administrere foreldrekontroller på nettet.