Kontrollere sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen

Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Logg på Microsoft-kontoen for å kontrollere sikkerhetsinformasjonen.

Når du legger til kontaktinformasjon på Microsoft-kontoen, for eksempel et telefonnummer eller en e-postadresse, lager du et ekstra lag med sikkerhet. Denne informasjonen gjør at du kan bevise identiteten din i tilfelle du trenger å gjøre endringer på kontoen – for eksempel hvis du glemmer passordet eller tror kontoen har blitt hacket.

Når du har lagt inn denne informasjonen, må du kontrollere den før du kan bruke den til å bevise identiteten din. Følg trinnene på denne siden for å se hvordan du kontrollerer sikkerhetsinformasjonen din.

Kontroller sikkerhetsinformasjonen din på datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang

Slik gjør du det:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Velg Sikkerhet og personvern.
  3. Klikk Flere sikkerhetsinnstillinger.
  4. Klikk Bekreft ved siden av sikkerhetsinformasjonen.
  5. Du mottar en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post for å bekrefte at du er kontoeieren. Skriv inn koden når du mottar den, og klikk deretter Bekreft.

Obs! Du kan ikke bruke telefonnummeret eller e-postadressen du oppgav, som bevis på identiteten din, før du har bekreftet sikkerhetsinformasjonen din.

Bekrefte sikkerhetsinformasjonen på Xbox One-konsollen

Når du blir bedt om å bekrefte sikkerhetsinformasjonen mens du bruker Xbox One, følger du instruksjonene som vises på konsollen.

Bekrefte sikkerhetsinformasjonen på Xbox 360-konsollen

Når du blir bedt om å bekrefte sikkerhetsinformasjonen mens du bruker Xbox 360, følger du instruksjonene som vises på konsollen.

1. Xbox sender en bekreftelseskode til telefonnummeret eller e-postadressen du oppga. Skriv inn denne koden på konsollen når du mottar den.
  2. Du må logge på med Microsoft-kontoen og tilhørende passord for å bekrefte telefonnummeret eller e-postadressen før du kan bruke den til å bekrefte identiteten din.
  3. Du blir vist e-postadressen eller telefonnummeret du nettopp la til. Klikk eller trykk Bruk denne sikkerhetsinformasjonen for å bekrefte.