Kontrollere sikkerhetsinformasjonen for Microsoft-kontoen

Kontroller sikkerhetsinformasjonen. Logg på Microsoft-kontoen for å kontrollere sikkerhetsinformasjonen.

Når du legger til kontaktinformasjon på Microsoft-kontoen, for eksempel et telefonnummer eller en e-postadresse, lager du et ekstra lag med sikkerhet. Denne informasjonen gjør at du kan bevise identiteten din i tilfelle du trenger å gjøre endringer på kontoen – for eksempel hvis du glemmer passordet eller tror kontoen har blitt hacket.

Når du har lagt inn denne informasjonen, må du bekrefte at du har tilgang til den før du kan bruke den til å bevise identiteten din. Du kan også få en feilmelding på konsollen når du prøver å laste ned kontoen eller logge på konsollen hvis du ikke har bekreftet sikkerhetsinformasjonen du nylig har lagt til.

Følg trinnene på denne siden for å se hvordan du kontrollerer sikkerhetsinformasjonen din.

Kontroller sikkerhetsinformasjonen din på datamaskinen eller en annen enhet med Internett-tilgang

Slik gjør du det:

1. Logg på med e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.
  2. Velg Sikkerhet.
  3. Klikk på Oppdater informasjon.
  4. Klikk på Bekreft ved siden av sikkerhetsinformasjonen.
  5. Du mottar en sikkerhetskode via tekstmelding eller e-post for å bekrefte at du er kontoeieren. Skriv inn koden når du mottar den, og klikk deretter på Bekreft.

Bekrefte sikkerhetsinformasjonen på konsollen

Når du blir bedt om å bekrefte sikkerhetsinformasjonen mens du bruker Xbox One eller Xbox 360, følger du instruksjonene som vises på konsollen. Vi sender en kode til telefonnummeret eller e-postadressen du oppgav. Angi koden for å fullføre bekreftelsen.

Du kan når som helst oppdatere sikkerhetsinformasjonen ved å logge på account.microsoft.com.