Justere innstillinger for foreldrekontroll for Xbox Music og Zune Musikk + Video

I Xbox Music-appen og familieinnstillingene for Zune kan foreldre og andre omsorgspersoner tilpasse familiens tilgang til musikk og videoer. Med disse innstillingene kan du bestemme om du vil gi tilgang til eksplisitt musikk, eksplisitte musikkvideoer og voksent innhold i Xbox Music Store eller Film og TV Store. (Denne innstillingen påvirker ikke innhold som allerede er lastet ned på datamaskinen.)

Med familieinnstillinger kan du kontrollere følgende:

• Om barn skal ha mulighet til å kjøpe noe.
  • Tilgangen til eksplisitt innhold.

Obs! Hvis du vil opprette en barnekonto på Xbox One for noen under 18, kan du se Legge til et nytt medlem i Xbox One-familien

Justere innstillingene for foreldrekontroll for Xbox Music-appen

Slik endrer du personverninnstillingene for Xbox Music-appen (Windows 8 og Windows 8.1):

1. Start Music-appen.
  2. Sveip inn fra høyre eller flytt pekeren til øvre eller nedre hjørne til høyre på skjermen.
  3. Trykk eller klikk Innstillinger.
  4. Trykk eller klikk Min konto.
  5. Trykk eller klikk Innstillinger for personvern og nettsikkerhet.
  6. Logg på kontoen (hvis du blir bedt om det).
  7. Velg fanen Nettsikkerhet på Xbox 360 på siden for innstillinger for personvern og nettsikkerhet.
  8. Bla til nederst på siden.
  9. Under Musikk, musikkvideoer og Windows Phone-spill velger du Tillatt eller Låst. (Låst velges som standard.)
  10. Trykk eller klikk Lagre.

Justere innstillingene for foreldrekontroll for Zune Music + Video-programvaren

Slik endrer du personverninnstillingene for Zune-programvaren:

1. Start Zune-programvaren.
  2. Trykk eller klikk Innstillinger.
  3. Trykk eller klikk Konto.
  4. Trykk eller klikk Min konto under Personlige opplysninger.
  5. Logg på kontoen (hvis du blir bedt om det).
  6. Trykk eller klikk Min konto (øverst til høyre).
  7. Trykk eller klikk Innstillinger for personvern og nettsikkerhet.
  8. På siden for innstillinger for personvern og nettsikkerhet velger du riktig barnekontonivå (Tenåring, Barn eller Egendefinert).
  9. Bla til nederst på siden.
  10. Under Musikk, musikkvideoer og Windows Phone-spill velger du Tillatt eller Låst. (Låst velges som standard.)
  11. Trykk eller klikk Lagre.

Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du definerer og konfigurerer innstillingene for nettsikkerhet og personvern, kan du se Innstillinger for nettsikkerhet og personvern for Xbox 360 eller Personverninnstillinger for Xbox One: Administrere innstillinger for personvern, sikkerhet og barnekontoer.