Microsoft Complete for Xbox One

Microsoft Complete er en utvidet serviceplan som gir deg totalt tre års dekning for Xbox-konsollen og tilbehør, for eksempel kontrollere og Kinect-sensoren, som er inkludert som del av en pakke. Microsoft gir garantidekning for bytte av opptil to vanlige kontrollere eller én Elite-kontroller.

Du kan legge til Microsoft Complete når du kjøper en Xbox-konsoll fra Microsoft Store. Du kan også skaffe deg den opptil 45 dager etter kjøpet. Bare ta med Xbox-konsollen til en Microsoft Store*, eller kontakt kundestøtte.

Se Vilkår og betingelser for Microsoft Complete hvis du vil ha mer informasjon.

*Bare USA, Canada og Australia. Ikke lenger tilgjengelig i Puerto Rico.

Hvis du trenger nye kontrollere når du er dekket av Microsoft Complete, kontakter du kundestøtte for Xbox.