Microsoft Complete for Xbox One

Microsoft Complete er en utvidet serviceplan som gir deg totalt tre års dekning for Xbox-konsollen og Kinect-sensoren. I tillegg gir Microsoft Complete en garantidekning for to håndkontrollere.

Hvis du trenger nye kontrollere når du er dekket av Microsoft Complete, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Obs! Microsoft Complete er bare tilgjengelig når du kjøper konsollen fra Microsoft Store. Hvis du imidlertid bor i USA, Puerto Rico eller Canada, kan du legge til Microsoft Complete for Xbox One opptil 45 dager etter at du kjøpte konsollen fra en autorisert forhandler. Bare ta med kjøpsbeviset og enheten til en Microsoft-forhandler. Det finnes enkelte utelukkelser og begrensninger. Les vilkårene og betingelsene.