Finne ID-en til Xbox One-konsollen, enhets-ID-en, Xbox One-serienummeret og Kinect-serienummeret

For å kunne registrere eller be om reparasjon av Xbox One-konsollen eller Kinect-sensoren, må du vite serienummeret. Det kan også hende du må vite konsoll-ID-en eller enhets-ID-en. Finn ut hvordan du finner alle disse numrene.

Finne konsoll-ID-en eller enhets-ID-en for Xbox One

Obs! Du kan bare finne konsoll-ID-en i Innstillinger. Konsoll-ID-en er ikke det samme som konsollserienummeret.

1. Trykk på Xbox-knappen for å åpne guiden.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Alle innstillinger.
  4. Velg Konsollinformasjon og oppdateringer under System.

Finne Xbox One-serienummeret

Serienummeret for Xbox One-konsollen finnes to steder:

• På klistremerket nederst på konsollen.
  • På skjermen Konsollinformasjon og oppdateringer under Innstillinger (sammen med konsoll-ID-en, slik som beskrevet ovenfor).

Finne serienummeret på Kinect-sensoren

Du finner serienummeret på Kinect-sensoren nederst på sensoren. Nummeret består av de 12 tallene som er skrevet nedenfor strekkoden.