Vanlige spørsmål om den opprinnelige Xbox 360-konsollen

På grunn av alderen til den opprinnelige Xbox 360-konsollen, har vi sluttet å støtte dette produktet, reparasjoner og bytte og distribusjon av tilbehør for den opprinnelige Xbox-konsollen, bortsett fra når lovverket krever det. Dette har ingen innvirkning på din opplevelse av Xbox 360-spill eller Xbox Live-tjenesten.

Obs! Garanti- og reparasjonsinformasjon for Xbox 360 S- og E-konsoller er tilgjengelig i artikkelen Vanlige spørsmål om garanti og service for Xbox 360.

Kan jeg få støtte for den opprinnelige Xbox 360-konsollen?

Fra 1. juni 2015 er ikke kundestøtte for Xbox lenger tilgjengelig for å hjelpe deg med problemer relatert til den opprinnelige Xbox 360-konsollen. Du kan be andre som eier opprinnelige Xbox 360-konsoller, om hjelp på Xbox-foraene. Microsoft kan imidlertid ikke gå god for informasjon du får på foraene.

Hvordan vet jeg at jeg har en original Xbox 360-konsoll?

Xbox 360-konsollmodellene vises nedenfor.

Opprinnelige Xbox 360-, Xbox 360 S- og Xbox 360 E-konsoller (fra venstre mot høyre)

Kan jeg overføre informasjon fra den opprinnelige Xbox 360-konsollen til en Xbox 360 S- eller E-konsoll?

Ja, du kan overføre data fra en opprinnelig Xbox 360-harddisk (HDD) til en Xbox 360 S- eller E-HDD med en overføringskabel for Xbox 360-harddisk. Du finner detaljer i artikkelen Bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisk.

Bør jeg vurdere å kjøpe en Xbox One-konsoll eller en Xbox 360 S- eller E-konsoll?

Ja! Med en Xbox One- (der det er tilgjengelig) eller en Xbox 360 S- eller E-konsoll kan du spille de beste nye spillene som er tilgjengelige, og oppleve Kinect-sensoren.

Beslektede problemer