Pakke Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren for sending

Før du sender inn Xbox One-konsollen eller Kinect-sensoren til service, må du kontrollere at den er godt pakket. Denne siden viser den anbefalte metoden for pakking av produktet.

Obs! Send bare produktet som ikke fungerer. Alle andre elementer du sender, kommer kanskje ikke i retur.

Pakke Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren

Følg disse tipsene og den illustrerte fremgangsmåten nedenfor.

• Sørg for at du pakker inn produktet forsvarlig.
  • Bruk en solid forsendelseseske.
  • Kontroller at produktet er pakket godt inn.
  • Forsendelsesboksen du bruker, blir ikke returnert til deg.

Trinn 1

Koble strømforsyningen, Kinect og stativ for loddrett plassering (bare Xbox One S) og alt tilbehør fra konsollen.

Xbox One S-konsoll
Xbox One S-konsoll
Original Xbox One-konsoll
Original Xbox One-konsoll

Hvis du vil ha informasjon om hvordan du fjerner en Xbox 360-harddisk eller en plate som har kilt seg fast i konsollen, kan du se følgende:

Trinn 2

• Få tak i en pakkeeske og bobleplast.
  • Pakk enheten din i bobleplast og legg den i esken.
  • Sørg for at konsollen ligger støtt, ellers kan den bli skadet under transport. Microsoft er ikke ansvarlig for skade på forsendelser.

Trinn 3

• Forsegl esken med pakketeip.
  • Fest forsendelsesetiketten på esken.
  • Skriv ned sporingsnummeret som du finner på forsendelsesetiketten.
  • Send pakken, og ta vare på forsendelseskvitteringen. Du er selv ansvarlig for eventuelle kostnader i forbindelse med henting.
  • Du kan gå til Støtte for enheter for å kontrollere reparasjonsstatusen når som helst.

Viktig! Ikke send noe av følgende i forsendelsen:

Hvis du har flere spørsmål om innsending av produktet for service, kan du se Vanlige spørsmål om pakking og sending av Xbox-konsollen eller Kinect-sensoren for service.