Del denne siden

Resirkulere Xbox-konsollen og -tilbehør

Oversikt

Det er enkelt å resirkulere Xbox One- eller Xbox 360-konsollen og -tilbehøret. Finn en resirkuleringsløsning som er sponset av Microsoft, i nærheten av der du bor.

Resirkulere maskinvare, emballasje og batterier

Vi oppfordrer alle eiere av Xbox-produkter å resirkulere ansvarlig. Finn resirkuleringsløsninger som er sponset av Microsoft, i nærheten av der du bor.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Resirkulere Xbox-konsollen og -tilbehør, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden