Finne serienumrene på Xbox 360 og Kinect-sensoren og konsoll-ID-en for Xbox 360

Før du kan registrere Xbox-produktet eller få det reparert, må du vite serienummeret på produktet. Du må kanskje også vite konsoll-ID-en. Slik finner du disse numrene.

Finne serienummeret på Xbox 360-konsollen

Serienummeret på Xbox 360-konsollen finnes på tre steder:

• Bak den ovale USB-døren på forsiden av konsollen
  • Over A/V-porten på baksiden av konsollen
  • System Info-skjermen på Xbox-dashbordet.
Xbox 360 E-konsollen
En illustrasjon viser hvor serienummeret er foran og bak på Xbox 360 E-konsollen.
Xbox 360 S-konsollen Den originale Xbox 360-konsollen
En illustrasjon viser hvor serienummeret er foran og bak på Xbox 360 S-konsollen. En illustrasjon viser hvor serienummeret er foran og bak på den originale Xbox 360-konsollen.

Finne serienummeret på Kinect-sensoren

Du finner serienummeret på Kinect-sensoren nederst på sensoren. Nummeret består av 12 sifre som er skrevet under strekkoden.

Kinect-sensor
En illustrasjon viser hvor serienummeret er på undersiden av Kinect-sensoren for Xbox 360.

Finne konsoll-ID-en for Xbox 360

Obs!  Du kan bare finne konsoll-ID-en for Xbox 360 på Xbox-dashbordet. Konsoll-ID-en er ikke det samme som konsollserienummeret.

1. Gå til Settings og velg System.
  2. Velg Console Settings.
  3. Velg System Info. Konsoll-ID-en vises på skjermen under konsollserienummeret (som også vises på skjermen).
Eksempel på System Info-skjermen