Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt)

QuickLink

Avbryt automatisk betaling

Hvis du vil annullere medlemskapet på slutten av gjeldende periode, deaktiverer du automatisk fornyelse ved å følge disse trinnene. Når funksjonen for automatisk fornyelse er deaktivert, utløper medlemskapet når medlemskapsperioden er over.

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.

Obs!  Pass på at du logger på ved hjelp av Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen du vil administrere. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen.

2. Klikk Min konto når du er pålogget.
  3. Klikk Abonnementer.
    1. Hvis du ikke er på en klarert enhet, blir du bedt om å velge et eksisterende bevis, enten e-postadressen eller et telefonnummer, slik at vi kan sende deg en sikkerhetskode. Koden sendes til e-postadressen eller mobiltelefonen.
    2. Klikk Neste etter at du har mottatt sikkerhetskoden.
    3. Angi koden du mottok, og klikk deretter Send.
  4. Finn abonnementet du vil endre statusen for automatisk fornyelse av betaling for.
  5. Klikk Avbryt automatisk betaling.
  6. Klikk Fortsett.

Avslutte medlemskapet umiddelbart

Hvis du vil annullere medlemskapet umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgang til tjenesten i resten av den betalte abonnementsperioden.