Logg på
Del denne siden

Annullere Xbox Live Gold-abonnementet

Annullere Xbox Live Gold-abonnementet Logg på abonnementssiden på Microsoft-kontoen for å annullere abonnementet.

Annullere Xbox Live Gold-abonnementet på nettet

Hvis du har behov for det, kan du annullere Xbox Live Gold-abonnementet. Slik gjør du det:

1. Gå til Min konto i en nettleser.
  2. Logg på Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live Gold-abonnementet du vil annullere, hvis det er nødvendig.
  3. Velg Tjenester og abonnementer.
  4. Velg Annuller underFornyes den i delen Xbox Live.
  5. Når du får meldingen: "Er du sikker? Du vil miste tilgangen til Xbox Live-abonnementet den dato for avslutning av abonnementet når vi ikke fornyer det automatisk", velger du Bekreft avslutning.

Annullere abonnementet umiddelbart

Hvis du vil annullere abonnementet umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Viktig!  Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgangen til Xbox Live-tjenesten i resten av den betalte abonnementsperioden.