Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet

Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet Logg på abonnementssiden på Microsoft-kontoen for å deaktivere automatisk fornyelse.

Stoppe automatisk fornyelse

Du kan annullere Xbox Live Gold-medlemskapet på slutten av gjeldende periode ved å deaktivere funksjonen for automatisk fornyelse på Microsoft-kontoen.

VIKTIG!  Hvis du deaktiverer automatisk fornyelse før vi har fakturert deg for medlemskapet, blir du likevel belastet for gjeldende faktureringsperiode.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse:

1. Logg på abonnementssiden på Microsoft-kontoen.

Obs!  Når du oppdaterer kontoen, blir du bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, ved å skrive inn en sikkerhetskode på nettstedet. Du mottar denne koden via en tekstmelding eller e-post. Når du har skrevet inn sikkerhetskoden og blitt bekreftet, trykker eller klikker du Neste.

1. Velg Stopp automatisk betaling for medlemskapet du vil annullere.

Obs!

• Hvis alternativet for å stoppe automatisk betaling ikke vises, er automatisk fornyelse allerede deaktivert.
    • Hvis medlemskapet ikke vises, kontrollerer du at du er logget på riktig konto.
    • Hvis du prøver å administrere et medlemskap for barnet ditt, må du logge på barnets konto for å deaktivere automatisk fornyelse.
  1. Du blir bedt om å se gjennom funksjonene for Xbox Live Gold-medlemskapet du ikke lenger får tilgang til, hvis du deaktiverer automatisk fornyelse. Hvis du fortsatt vil deaktivere automatisk fornyelse, klikker du Fortsett.
  2. Angi AV for Automatisk fornyelse, og klikk deretter Fortsett.
  3. Du blir deretter bedt om å velge en årsak til hvorfor du annullerer medlemskapet. Velg alternativet som passer best med årsaken til at du annullerer, og klikk deretter Gå tilbake til Xbox-kontoen.

Obs!  Hvis du bor i USA og har planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere 2-års Xbox Live Gold-kontrakt) og det er før slutten på toårsperioden, annullerer du i prinsippet medlemskapet og må betale et gebyr for tidlig oppsigelse samt eventuelle avgifter. På slutten av toårskontrakten fornyes ikke kontoen din automatisk siden automatisk fornyelse ikke er aktivert. Hvis du ved et uhell annullerte planen for Xbox 360-underholdning for alle, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp til å aktivere medlemskapet på nytt.

Avslutte medlemskapet umiddelbart

Hvis du vil annullere medlemskapet umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgangen til Xbox Live-tjenesten for resten av medlemskapsperioden.