Logg på
Del denne siden

Annullere Xbox Live Gold-abonnementet

Annullere Xbox Live Gold-abonnementet Logg på abonnementssiden på Microsoft-kontoen for å annullere abonnementet.

Avslutte abonnementet ved slutten av abonnementsperioden

Du kan annullere Xbox Live Gold-abonnementet på slutten av gjeldende periode ved å deaktivere funksjonen for automatisk fornyelse på Microsoft-kontoen.

Hvis du deaktiverer automatisk fornyelse, kan du fortsatt bruke Xbox Live Gold til slutten av abonnementsperioden. Du blir belastet for gjeldende faktureringsperiode, men abonnementet fornyes ikke etter denne perioden.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse:

1. Logg på Abonnementer-siden på Xbox-kontoen. Du blir kanskje bedt om å bekrefte at du er kontoeieren, ved å angi en sikkerhetskode på nettstedet. Du mottar denne koden via en tekstmelding eller e-post. Når du har skrevet inn sikkerhetskoden og blitt bekreftet, trykker eller klikker du Neste.
  1. Velg Stopp automatisk betaling for abonnementet du vil annullere. (Hvis alternativet for å stoppe automatisk betaling ikke vises, er automatisk fornyelse allerede deaktivert.)
  2. Du blir bedt om å se gjennom funksjonene for Xbox Live Gold-abonnementet du ikke lenger får tilgang til, hvis du deaktiverer automatisk fornyelse. Hvis du fortsatt vil deaktivere den, klikker du Fortsett.
  3. Angi AV for Automatisk fornyelse, og klikk deretter Fortsett.
  4. Du blir deretter bedt om å velge en årsak til at du annullerer abonnementet. Velg alternativet som passer best med årsaken til at du annullerer, og klikk deretter Gå tilbake til Xbox-kontoen.

Obs!

• Hvis abonnementet ikke vises, kontrollerer du at du er logget på riktig konto.
  • Hvis du prøver å administrere et abonnement for barnet ditt, må du logge på barnets konto for å deaktivere automatisk fornyelse.
  • Hvis du bor i USA og har planen for Xbox 360-underholdning for alle (tidligere 2-års Xbox Live Gold-kontrakt) og det er før slutten på toårsperioden, annullerer du i prinsippet abonnementet og må betale et gebyr for tidlig oppsigelse samt eventuelle avgifter. På slutten av toårskontrakten fornyes ikke kontoen din automatisk siden automatisk fornyelse ikke er aktivert. Hvis du ved et uhell annullerte planen for Xbox 360-underholdning for alle, kan du kontakte kundestøtte for Xbox for å få hjelp til å aktivere medlemskapet på nytt.

Annullere abonnementet umiddelbart

Hvis du vil annullere abonnementet umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox.

Viktig!  Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgangen til Xbox Live-tjenesten i resten av den betalte abonnementsperioden.