Deaktivere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-medlemskapet

QuickLink

Stoppe automatisk fornyelse

Hvis du vil annullere medlemskapet på slutten av gjeldende periode, deaktiverer du automatisk fornyelse ved å følge disse trinnene. Når automatisk fornyelse er deaktivert, stopper betalingene dine, og medlemskapet utløper når medlemskapsperioden er over.

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.
    Obs!  Pass på at du logger på ved hjelp av Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen du vil administrere. Hvis du ikke husker e-postadressen eller passordet for Microsoft-kontoen, kan du se Finne Microsoft-kontoen.
    1. Hvis du ikke er på en klarert enhet, blir du bedt om å velge et eksisterende bevis, enten e-postadressen eller et telefonnummer, slik at vi kan sende deg en sikkerhetskode. Koden sendes til e-postadressen eller mobiltelefonen.
    2. Klikk Neste etter at du har mottatt sikkerhetskoden.
    3. Angi koden du mottok, og klikk deretter Send.
  2. Velg abonnementet der du vil endre betalingsstatusen for automatisk fornyelse, og klikk Stopp automatisk betaling.
picture
  1. Klikk Fortsett.

Hvis alternativet for å stoppe automatisk betaling ikke vises, er automatisk fornyelse allerede deaktivert. Hvis abonnementet ikke vises, kontrollerer du at du er logget på riktig konto. Hvis du prøver å administrere et abonnement for barnet ditt, må du logge på barnets konto for å deaktivere automatisk fornyelse.

Avslutte medlemskapet umiddelbart

Hvis du vil annullere medlemskapet umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox. Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgang til tjenesten i resten av den betalte abonnementsperioden.