Vanlige spørsmål: Konvertering fra Xbox Live Gold Family Pack til individuelle medlemskap

Hvilke endringer ble gjort i Xbox Live Gold Family Pack-medlemskapet?
Alle de aktiverte kontoene i Gold Family Pack er konvertert til individuelle Xbox Live Gold-medlemskap. Alle de nye, individuelle medlemskapene for familien har samme gjenværende tid som Gold Family Pack-medlemskapet har. Vi har også lagt til tre måneder ekstra i bonus på hver konto!*

Hvorfor ble Xbox Live Gold Family Pack-medlemskapet konvertert til individuelle medlemskap?
Vi vurderer stadig tilbudet vårt, og arbeider hele tiden for å kunne tilby tjenester som på best mulig måte dekker behovene til kundene våre og Xbox. Kontoene i Xbox Live Gold Family Pack-medlemskapet ble konvertert til individuelle Xbox Live Gold-medlemskap som en del av forberedelsene til nye fordeler og funksjoner som kommer på Xbox Live Gold. Gjennom den nye Home Gold-funksjonen kan alle i husstanden bruke ett individuelt Xbox Live Gold-medlemskap og få tilgang til mange Gold-funksjoner som multiplayer, underholdningsapper i Gold og mye mer på Xbox One.**

Har jeg mistet noen funksjoner fra Xbox Live Gold Family Pack på grunn av konverteringen?
Rapporter med aktivitetsoversikt og overføring av Microsoft Points er ikke lenger tilgjengelig. Rapporter med aktivitetsoversikt ble deaktivert da medlemskapet ble konvertert. Det ble mulig å overføre Microsoft Points etter den siste systemoppdateringen for Xbox 360. Familieinnstillinger for Xbox Live, inkludert foreldrekontroll for hva barna dine kan se og spille når de er tilkoblet eller frakoblet, er fremdeles tilgjengelig.

Ble statusen for automatisk fornyelse av medlemskapet overført til det nye medlemskapet?
Statusen for automatisk fornyelse er den samme for hovedkontoen. Hvis du vil fortsette å fornye også sekundærkontoene automatisk til individuelle Gold-medlemskap, må du oppdatere faktureringsinformasjonen for hver enkelt konto.

Nå som medlemskapet er konvertert: Hvor finner jeg den nye utløpsdatoen for Xbox Live Gold-medlemskapet?
Du finner oppdatert informasjon om utløpsdato i My Account-delen av Xbox Live-kontoen.

Hvordan finner jeg Microsoft-kontoen eller passordet til barnet mitt?
Hvis du har glemt Microsoft-kontoen eller passordet til barnet ditt, kan du se Finne barnets Microsoft-konto.

Obs! Denne siden inneholder også informasjon om hvordan du finner informasjon om Microsoft-kontoen for en foreldrekonto.

* Bare 36 måneder kan være registrert i en konto om gangen.

** Home Gold-fordeler er begrenset til én bestemt Xbox One-konsoll hjemme hos gullmedlemmet. Begrensninger gjelder. Noen Gold-fordeler kan ikke deles. Funksjoner og krav kan endres. Se www.xbox.com/live.