Vanlige spørsmål om Games with Gold for Xbox

Oversikt

Games with Gold tilbyr gratis Xbox-spill til kvalifiserte Xbox Live Gold-medlemmer. Denne artikkelen gir svar på vanlige spørsmål om Games with Gold-programmet.

Vanlige spørsmål

Tilbud og rettigheter

Hva er Games with Gold?

Games with Gold er en fordel ved Xbox Live Gold. Programmet gir Gold-medlemmer gratis utvalgte spill hver måned verdt opptil USD 700 per år. Alle spillene kan spilles på Xbox One.

Gjelder dette tilbudet bare for nye medlemmer?

Games with Gold er tilgjengelig for alle Xbox Live Gold-medlemmer. Hvis du vil laste ned gratisspill, må du være Xbox Live Gold-medlem når du løser inn Games with Gold-tilbud.

Hvilke fordeler tilbyr Games with Gold?

Vi vil gjerne takke Xbox Live Gold-medlemmene våre ved å gi dem to gratis spillnedlastinger per måned.

Er Games with Gold tilgjengelig i mitt område?

Games with Gold er tilgjengelig i følgende land og områder: Argentina, Australia, Belgia, Brasil, Canada, Chile, Colombia, Danmark, De forente arabiske emirater, Finland, Frankrike, Hellas, Hongkong SAR, India, Irland, Israel, Italia, Japan, Mexico, Nederland, New Zealand, Norge, Polen, Portugal, Russland, Saudi-Arabia, Singapore, Slovakia, Spania, Storbritannia, Sveits, Sverige, Sør-Afrika, Sør-Korea, Taiwan, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland, Ungarn, USA og Østerrike.

Er Games with Gold tilgjengelig hvis jeg er i en 30-dagers prøveperiode med kredittkort for Xbox Live Gold?

Du er kvalifisert. Hvis du har Xbox 360, må du ha et gjeldende Xbox Live Gold-medlemskap eller en Xbox Live Gold-prøveperiode som krever et kredittkort.

Hvilke prøveperioder med Xbox Live Gold er kvalifisert for Games with Gold?

Alle Xbox Live-prøveperioder på Xbox One kvalifiserer for alle Xbox Live Gold-fordeler, inkludert Games with Gold. På Xbox 360 er du bare kvalifisert hvis du bruker en én måneds gratis prøveperiode for Xbox Live Gold.

Hvis du bruker en 14-dagers prøveperiode med forhåndsbetalt kode, er du ikke kvalifisert. Du må ha et gjeldende Xbox Live Gold-abonnement eller en Xbox Live Gold-prøveperiode som krever et kredittkort.

Kan et barn laste ned voksent innhold gjennom Games with Gold?

Alle innstillinger for foreldrekontroll på Xbox respekteres av Games with Gold-programmet. Alle begrensninger på kjøp av innhold for voksne er gjeldende for barnekontoer ved nedlasting av spillene som tilbys gjennom Games with Gold.

Spill

Hvilke spill er inkludert i denne månedens tilbud? Hvordan finner jeg dem?

Gå til xbox.com/live/games-with-gold hvis du vil ha fullstendig informasjon om denne månedens spill.

Når kommer Games with Gold-spillene ut?

Nye Games with Gold-spill blir tilgjengelige den første og 16. dagen i hver måned.

• Games with Gold-spill for Xbox One er gratis tilgjengelige for Gold-medlemmer i én måned om gangen. Det første spillet i måneden er tilgjengelig fra den første dagen i måneden til slutten av måneden. Det andre spillet i måneden er tilgjengelig fra den 16. dagen i måneden til den 15. i påfølgende måned.
  • Games with Gold-spill for Xbox 360 er gratis tilgjengelige for Gold-medlemmer i to uker om gangen. Det første spillet er tilgjengelig fra den første dagen i måneden til den 15. dagen. Det andre spillet er tilgjengelig fra den 16. dagen til slutten av måneden.

Her kan du se den stadig voksende listen over Xbox 360-spill du kan spille på Xbox One.

Hvor kan jeg løse inn gratisspillene?

Konsoll: Det er en Xbox Live Gold-flis på Hjem på Xbox. Når du velger denne flisen, vises gratisspillene som er tilgjengelige for nedlasting.

Online: Du kan løse inn Games with Gold-spill for Xbox One og Xbox 360 på Games with Gold. De lagres på kontoen din og er klare for nedlasting når du logger på konsollen. Merk at du må ha et kredittkort for å kunne «kjøpe» gratisspillene på Xbox.com. Du blir imidlertid ikke belastet når du laster ned et Games with Gold-spill i gratisperioden på Xbox.com, hvis du er et Xbox Live Gold-medlem.

Mobil: Hvis du laster ned Xbox One SmartGlass-appen, går du ganske enkelt til Store og blar deretter til høyre. Der finner du Games with Gold-spillene du kan løse inn. Når du velger et spill, lagres det på kontoen din og er klart for nedlasting når du logger på konsollen.

Jeg har Xbox Live Gold, men jeg har ikke en Xbox One-konsoll ennå. Kan jeg likevel løse inn Xbox One-spill og lagre dem til senere?

Ja. Du kan få to gratis Xbox One-spill direkte fra Xbox 360-konsollen eller Xbox.com hver måned via Games with Gold. Bygg opp spillbiblioteket hver måned, og ha spillene tilgjengelige når du går over til Xbox One.

Hva skjer hvis jeg går glipp av et spill?

Du må løse inn spillet i perioden det er gratis tilgjengelig. Du kan alltids kjøpe spillet etter Games with Gold-perioden også.

Kan jeg løse inn spillet uten å bruke opp lagringsplassen min?

Ja! Legg det ganske enkelt til i biblioteket ved å bruke en av metodene som beskrives i avsnittet Hvor kan jeg løse inn gratisspillene? nedenfor. Du kan la spillet ligge i køen. Hvis du allerede har lastet ned spillet, kan du avinstallere det og installere det på nytt når som helst.

Hva skjer med Games with Gold-spillene hvis jeg sier opp Xbox Live Gold-abonnementet?

Xbox One får du ikke lenger tilgang til Games with Gold-spillene hvis du sier opp abonnementet. Hvis du imidlertid når som helst velger å fornye abonnementet, får du igjen tilgang til og kan spille Games with Gold-spillene du har løst inn tidligere.

Xbox 360 beholder du alle Games with Gold-spill du løser inn som Xbox Live Gold-medlem, uavhengig av om du fortsetter abonnementet eller ikke.

Kommer alle Xbox 360-spill til å bli bakoverkompatible?

Alle Games with Gold-spill for Xbox 360 utgitt siden bakoverkompatibilitet for Xbox One ble lansert i november 2015 kan spilles på Xbox One. Det kan hende at tidligere Games with Gold-spill også legges til.

Hvordan laster jeg ned bakoverkompatible Games with Gold-spill jeg vil spille på Xbox One?

Du kan enten laste ned Games with Gold-spill for Xbox 360 på en Xbox 360-konsoll eller i en nettleser på Games with Gold. Spillene vises automatisk på Xbox One i delen Klar til å installere i Mine spill og apper. Vi arbeider med å gjøre det mulig for brukere å laste ned spillene direkte på Xbox One, men foreløpig må du gjøre det på Xbox.com eller tidligere ha løst inn / lastet ned spillet på Xbox 360. Se Gå over fra Xbox 360 til Xbox One.

Hvilken type spill er inkludert?

Spillene er en blanding av fanfavoritter i Xbox Live Arcade og digitale titler fra forespørselsbaserte spill.

Hva blir klassifiseringene på spillene?

Spillklassifiseringene varierer.

Blir spillene i gratistilbudet offentliggjort på forhånd?

Spill blir offentliggjort i løpet av uken før tilbudene trer i kraft, via Xbox Wire. Nøyaktige offentliggjøringsdatoer varierer.

Hvor finner jeg spillet etter at jeg har lastet det ned?

Når det gjelder Xbox One, kan du se Vise og laste ned innhold og tillegg for Xbox One-spill.

Når det gjelder Xbox 360, kan du se Slik laster du ned innhold du tidligere har lastet ned eller kjøpt, til Xbox 360 på nytt.

Feilsøking

Hva gjør jeg hvis jeg får en feilmelding mens jeg prøver å laste ned et spill?

Hvis du får problemer mens du laster ned et spill, kan du se etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live eller se etter om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Hvis Xbox Live er tilgjengelig, kontrollerer du at du er logget på med gamertagen som Xbox Live Gold-abonnementet er tilknyttet. Hvis du er logget på med riktig gamertag, kan du prøve å søke etter feilen på Søk etter feilkoder og statuskoder.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får en feilmelding, men allikevel har problemer med å laste ned et spill?

Hvis du ikke får en feilmelding, men har problemer med å laste ned et spill, kan du se Feilsøke problemer med installasjon av spill eller apper på Xbox One eller Xbox Live-innhold lastes ikke ned på Xbox 360-konsollen.

Hva om jeg ikke har tilgang til Games With Gold selv om jeg har et betalt abonnement?

Kontroller at du bruker gamertagen som Xbox Live Gold-abonnementet er tilknyttet, når du prøver å få tilgang på Games with Gold. Hvis du løste inn en kampanjekode for Xbox Live Gold som en del av abonnementet ditt, er du ikke kvalifisert for Games with Gold. Hvis du brukte en forhåndsbetalt kode da du registrerte deg for Xbox Live Gold, må du kontrollere at innløsningen var vellykket.

Hvis du bor i et av landene eller områdene som er oppført under «Tilbud og rettigheter», og du allikevel ikke får tilgang til Games with Gold, kontakter du kundestøtte for Xbox.

Når jeg prøver å laste ned et Xbox 360-spill på Xbox.com, får jeg feilmeldingen «Er dette ditt første kjøp? For å være sikker på at det er kompatibelt, bør du logge deg på Xbox Live med konsollen og prøve på nytt.»

Enkelte Xbox 360-spill har landsbegrensninger som krever at Xbox-brukere må bekrefte hjemlandet sitt ved å laste ned spillet til en Xbox 360-konsoll. Dette betyr ikke nødvendigvis at spillet ikke er tilgjengelig i landet ditt. I disse sjeldne tilfellene må du laste ned spillet til en Xbox 360-konsoll før du kan laste ned spill via Xbox.com.

Når jeg prøver å laste ned et spill fra Xbox.com, får jeg meldingen «Du har ingen gyldige betalingsalternativer registrert hos oss.» Blir jeg belastet for det gratis Games with Gold-spillet?

Du blir ikke belastet for Games with Gold-nedlastingen. Store på Xbox.com krever et gyldig betalingsalternativ for at du skal kunne laste ned Xbox 360-spill. Du blir imidlertid ikke belastet, siden Games with Gold er gratis for Xbox Live Gold-medlemmer.