Slik konfigurerer du automatisk fornyelse av et Xbox Live Gold-medlemskap

Oversikt

Hvis du har angitt at Xbox Live Gold-medlemskapet skal fornyes automatisk, går fornyelsen automatisk. Denne siden beskriver hvordan du aktiverer automatisk fornyelse.

Aktiver automatisk fornyelse

Hvis du kjøper Gold, aktiveres automatisk fornyelse som standard hvis du har et betalingsalternativ tilknyttet kontoen. Hvis du har deaktivert automatisk fornyelse, men ønsker å aktivere det på nytt, følger du disse trinnene.

1. Klikk Logg på øverst på en Xbox-kundestøtteside.
picture
  1. I den første tekstboksen skriver du inn e-postadressen for Microsoft-kontoen din. I den andre boksen skriver du inn Microsoft-kontopassordet.
  2. Deretter klikker du Logg på.

picture
  1. Velg Aktiver automatisk fornyelse av medlemskapet under Abonnementer.
picture