Logg på
Del denne siden

Konfigurere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-abonnementer

Oversikt

Når du registrerer deg for et Xbox Live Gold-abonnement, skjer fornyelsen automatisk. Hvis du har deaktivert automatisk fornyelse, men ønsker å aktivere det på nytt, finner du informasjon om dette på denne siden. Hvis du vil si opp et prøveabonnement eller slå av automatisk fornyelse, kan du se Annullere Xbox Live Gold-abonnementet.

Aktiver automatisk fornyelse

Når du kjøper et Xbox Live Gold-abonnement, aktiveres automatisk fornyelse som standard hvis du har et betalingsalternativ tilknyttet kontoen. Hvis du har deaktivert automatisk fornyelse, men ønsker å aktivere det på nytt, følger du disse trinnene.

1. Gå til account.microsoft.com.
  2. I den første tekstboksen skriver du inn e-postadressen for Microsoft-kontoen din. I den andre boksen skriver du inn Microsoft-kontopassordet.
  3. Deretter klikker du Logg på.
  4. Under Tjenester og abonnementer blar du til abonnementet du vil fornye, og klikker Fornye.
  5. Se gjennom detaljene, og klikk deretter Bekreft automatisk fornyelse.

Obs! Hvis du har et forhåndsbetalt abonnement, vil det ikke fornyes automatisk. Du vil ikke se Fornye under abonnementet ditt hvis du bruker et forhåndsbetalt abonnement.