Konfigurere automatisk fornyelse av Xbox Live Gold-abonnementer

Oversikt

Når du registrerer deg for et Xbox Live Gold-abonnement, skjer fornyelsen automatisk. Hvis du har deaktivert automatisk fornyelse, men ønsker å aktivere det på nytt, finner du informasjon om dette på denne siden.

Aktiver automatisk fornyelse

Når du kjøper et Xbox Live Gold-abonnement, aktiveres automatisk fornyelse som standard hvis du har et betalingsalternativ tilknyttet kontoen. Hvis du har deaktivert automatisk fornyelse, men ønsker å aktivere det på nytt, følger du disse trinnene.

1. Gå til account.microsoft.com.
  2. I den første tekstboksen skriver du inn e-postadressen for Microsoft-kontoen din.
  3. I den andre boksen skriver du inn Microsoft-passordet, og velger deretter Logg på.
  4. Under Tjenester og abonnementer blar du til abonnementet du vil fornye, og velger Fornye.
  5. Se gjennom detaljene, og velg deretter Bekreft automatisk fornyelse.

Obs! Du kan ikke bruke automatisk fornyelse for et forhåndsbetalt abonnement. Hvis du har et forhåndsbetalt abonnement, vil du ikke se Fornye under abonnementet ditt.