Prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Oversikt

Med en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap får du midlertidig tilgang til funksjonene på Xbox Live, blant annet multiplayerspill på nettet.

Denne artikkelen beskriver prøvemedlemskapene som er tilgjengelige for Xbox Live Gold.

Obs! Du kan ikke legge til et prøvemedlemskap for Xbox Live Gold hvis du allerede har et Xbox Live Gold-abonnement.

Emner

Nye kontoer

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll og oppretter en ny Microsoft-konto, kan du registrere deg for et Xbox Live Gold-medlemskap som fornyes hver måned, og motta den første måneden gratis.

Du kan også registrere deg for et prøvemedlemskap for Xbox Live Gold når du oppretter en ny konto på Internett. Slik gjør du det:

1. Logg deg på siden med abonnementer etter du har opprettet en Microsoft-konto.
  2. Velg Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned, og klikk deretter Neste.
  3. Klikk Legg til et kredittkort.
Viktig! Selv om prøvemedlemskapet for en måned er gratis, må du registrerer et betalingsalternativ fordi medlemskapet fornyes til et Xbox Live Gold-abonnement med mindre du avbryter det. Du må legge til en betalingsmåte som et kredittkort eller en PayPal-konto til kontoen din. Hvis du ikke vil at medlemskapet ditt skal fortsette etter den gratis prøveperioden, må du avbryte automatisk fornyelse for å avbryte medlemskapet. Se "Avbryte et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold" nedenfor.
  1. Angi faktureringsinformasjon, og klikk deretter Neste.
  2. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Obs!

• Prøvemedlemskapet for Xbox Live Gold er knyttet til én gamertag.
  • Bare tre prøvekontoer er tilgjengelige per konsoll. Når en bruker har opprettet tre prøvekontoer på konsollen, får ikke brukeren lenger en melding med tilbud om å opprette en Xbox Live Gold-prøvekonto.
  • Kontroller at riktig land/region er valgt i faktureringsinformasjonen, når du registrerer deg for å bruke dette tilbudet.

Viktig! På slutten av den gratis prøveperioden blir medlemskapet automatisk gjort om til et betalt abonnement med månedlig fornyelse som standard. Det betalte abonnementet vil fornyes med betalingsmåten du la til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye det gratis medlemskapet, må du avbryte automatisk fornyelse. Se "Avbryte et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold" nedenfor.

Én måneds gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto og ikke har et aktivt betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du registrere deg for et én måneds gratis prøvemedlemskap for Xbox Live Gold.

Obs!

• Dette er et én måneds gratis prøvemedlemskap som gjøres om til et abonnement og fornyes månedlig etter den første (gratis) måneden.
  • Dette gratis prøvemedlemskapet er bare tilgjengelige for kunder som for tiden ikke har et aktivt betalt abonnement, og som ikke tidligere har hatt et prøvemedlemskap.
  • Hvis du vil registrere deg for dette gratis prøvemedlemskapet, må du legge til en betalingsmåte på kontoen, for eksempel et kredittkort eller en PayPal-konto.

Slik finner du ut om du er berettiget til én måneds gratis prøveperiode:

1. Logg deg på siden med abonnementer.
  2. Hvis du er berettiget til en gratis prøveperiode, vises Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned som et abonnementstilbud. Velg Gold – Gratis prøvemedlemskap i 1 måned, og klikk deretter Neste.
  3. Legg til en betalingsmåte for kontoen hvis du blir bedt om det. Hvis du allerede har registrert et betalingsalternativ, kan du bruke det.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Viktig! På slutten av den første (gratis) måneden gjøres medlemskapet automatisk om til et betalt abonnement med månedlig fornyelse som standard. Det betalte abonnementet vil fornyes med betalingsmåten du la til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye det gratis medlemskapet, må du avbryte automatisk fornyelse. Se "Avbryte et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold" nedenfor.

Forhåndsbetalte koder for prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Enkelte spill eller konsollpakker kan inneholde en forhåndsbetalt kode for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap. Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap starter med en gang du har aktivert den forhåndsbetalte koden.

Følgende begrensninger gjelder prøvekoder for Xbox Live:

• Hvis du har et eksisterende betalt Xbox Live Gold-abonnement, kan du ikke løse inn en forhåndsbetalt kode for å utvide abonnementsperioden. Du kan imidlertid løse inn den forhåndsbetalte koden når gjeldende abonnement utløper.
  • Forhåndsbetalte koder er bare tilgjengelige i enkelte spill og pakker.
  • Du får ikke tilgang til Games with Gold med denne medlemskapstypen.
  • Forhåndsbetalte koder kan ikke overlappe. Dette betyr at du ikke kan starte en annen prøveperiode før gjeldende prøveperiode er avsluttet. Du kan imidlertid kjøpe et nytt Xbox Live Gold-abonnement og starte medlemskapet når som helst i løpet av prøveperioden.
  • Hvis du ikke har et betalt Xbox Live Gold-abonnement for øyeblikket, kan du bruke et ubegrenset antall forhåndsbetalte koder til å motta separate prøveperioder med Xbox Live Gold-medlemskap. Siden forhåndsbetalte koder ikke kan overlappe, må du vente til gjeldende prøveperiode er avsluttet før du kan starte en ny prøveperiode.

Se "Avbryte et prøvemedlemskap på Xbox Live Gold" nedenfor.

1. Logg på Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Abonnementer.
  3. Finn abonnementet på prøvemedlemskap.
  4. Klikk Stopp automatisk betaling.
  5. Klikk Continue.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Annullere Xbox Live Gold-abonnementet.

Hvis feilkode 8C210007 vises når du registrerer deg for et gratis prøvemedlemskap for Xbox Live Gold

Hvis denne feilkoden vises, kan det bety at er et problem med til Xbox Live eller at faktureringsinformasjonen på kontoen din er feil.

Hvis du vil løse dette problemet, ser du først etter tjenestevarsler på statussiden for Xbox Live eller ser om det vises et varsel fra Xbox Live-tjenesten øverst på denne siden. Hvis det vises tjenestevarsler, bør du vente en stund og deretter prøve på nytt.

Hvis du trenger flere feilsøkingstrinn, går du til Feilkode 8C210007 vises når du prøver å registrere deg for en gratis prøveperiode på Xbox Live Gold.