Prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Oversikt

Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap gir midlertidig tilgang til funksjonene på Xbox Live, blant annet multiplayerspill på nettet.

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll, følger du en fremgangsmåte for å opprette en konto slik at du får tilgang til gratis medlemskapsfunksjoner for Xbox Live, forutsatt at du har en bredbånds-Internett-tilkobling. På slutten av kontoopprettelsen kan du oppgradere til et Xbox Live Gold-medlemskap. Hvis du ikke oppgraderer, kan du få en gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap.

Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap er knyttet til én gamertag og kan ikke legges til et eksisterende medlemskap. Totalt tre prøvekontoer er tilgjengelige per konsoll, og denne begrensningen kan ikke tilbakestilles. Når en bruker har opprettet tre prøvekontoer, får ikke brukeren lenger en melding som tilbyr muligheten til å opprette en Xbox Live Gold-prøvekonto.

Hvis du vil bruke prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap, må du legge til en betalingsmetode på kontoen.

På slutten av prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskapet fornyes det automatisk til et betalt medlemskap som fornyes månedlig som standard. Medlemskapet fornyes med betalingsmetoden som ble lagt til.

Hvis du vil ha informasjon om fornyelse av medlemskap, kan du se Finn ut hvordan du aktiverer automatisk fornyelse for Xbox Live Gold-medlemskapet. Hvis du vil vite hvordan du deaktiverer automatisk fornyelse, kan du se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).