Prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Oversikt

Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap gir midlertidig tilgang til funksjonene på Xbox Live, blant annet flerspillerspilling på nettet.

Denne artikkelen beskriver prøvemedlemskapene som er tilgjengelige for Xbox Live Gold.

Emner

Nye kontoer

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll og oppretter en ny konto, blir du tilbudt muligheten til å registrere deg for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap. Med dette medlemskapet får du tilgang til gratis medlemskapsfunksjoner for Xbox Live, forutsatt at du har en bredbånds-Internett-tilkobling. På slutten av kontoopprettelsen kan du oppgradere til et Xbox Live Gold-medlemskap. Hvis du ikke oppgraderer, kan du få en gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap.

Du kan også registrere deg for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap når du oppretter en ny konto på Internett. Slik gjør du det:

1. Logg deg på siden med abonnementer etter du har opprettet en Microsoft-konto.
  2. Velg Gold – 1 Month FREE Trial, og klikk deretter Neste.
  3. Klikk Add a credit card.
  4. Angi faktureringsinformasjon, og klikk deretter Next.
  5. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap er knyttet til én gamertag og kan ikke legges til et eksisterende medlemskap. Totalt tre prøvekontoer er tilgjengelige per konsoll, og denne begrensningen kan ikke tilbakestilles. Når en bruker har opprettet tre prøvekontoer på konsollen, får ikke brukeren lenger en melding som tilbyr muligheten til å opprette en Xbox Live Gold-prøvekonto.

Hvis du vil registrere deg for prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap, må du legge til en betalingsmåte på kontoen.

Viktig!  På slutten av den gratis prøveperioden fornyes medlemskapet automatisk til et betalt medlemskap som fornyes månedlig som standard. Medlemskapet fornyes til betalingsmåten som ble lagt til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye medlemskapet, må du deaktivere automatisk fornyelse.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse av prøvemedlemskapet

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Min konto når du er pålogget.
  3. Klikk Abonnementer.
  4. Finn abonnementet på prøvemedlemskap.
  5. Klikk Avbryt automatisk betaling.
  6. Klikk Fortsett.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).

Én måneds gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto og ikke har et aktivt Xbox Live Gold-medlemskap, kan du registrere deg for en én måneds gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap. Dette medlemskapet er et medlemskap på én måned som fornyes månedlig etter den første (gratis) måneden. Disse medlemskapene er bare tilgjengelige for kunder som for tiden ikke har et aktivt medlemskap, og som ikke tidligere har hatt et prøvemedlemskap. Denne typen medlemskap kan ikke legges til et eksisterende medlemskap. Du må oppgi en gyldig betalingsmåte for å kjøpe.

Slik finner du ut om du er berettiget til én måneds gratis prøveperiode

1. Logg deg på siden med abonnementer.
  2. Hvis du er berettiget til en gratis prøveperiode, vises Gold – 1 Month FREE Trial som et abonnementstilbud. Velg Gold – 1 Month FREE Trial, og klikk deretter Neste.
  3. Legg til et kredittkort på kontoen hvis du blir bedt om det. Hvis du allerede har et betalingsalternativ tilordnet, kan du bruke det.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Viktig!  På slutten av den første (gratis) måneden fornyes medlemskapet automatisk til et betalt medlemskap som fornyes månedlig som standard. Medlemskapet fornyes til betalingsmåten som ble lagt til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye medlemskapet, må du deaktivere automatisk fornyelse.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse av prøvemedlemskapet

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Min konto når du er pålogget.
  3. Klikk Abonnementer.
  4. Finn abonnementet på prøvemedlemskap.
  5. Klikk Avbryt automatisk betaling.
  6. Klikk Fortsett.

Forhåndsbetalte koder for prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Enkelte spill eller konsollpakker kan inneholde en forhåndsbetalt kode for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap. Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap starter med en gang du har aktivert den forhåndsbetalte koden.

Følgende begrensninger gjelder prøvekoder for Xbox Live:

• Hvis du har et eksisterende Xbox Live Gold-medlemskap, kan du ikke løse inn en prøvekode for å utvide medlemskapsperioden. Du kan løse inn koden når gjeldende abonnement utløper.
  • Prøvekoder er bare tilgjengelige i enkelte spill og pakker.
  • Du kan ikke samle prøvekort. Du kan ikke starte en annen prøveperiode før gjeldende prøveperiode er avsluttet. Du kan imidlertid kjøpe et nytt Xbox Live Gold-medlemskap og starte medlemskapet når som helst i løpet av prøveperioden.
  • Et gratiskontomedlem kan bruke ubegrenset antall prøvekoder for å motta separate prøvemedlemskap på Xbox Live Gold. Ettersom du ikke kan samle koder, må du vente til gjeldende prøveperiode er avsluttet før du kan starte en ny prøveperiode.