Prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Oversikt

Med en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap får du midlertidig tilgang til funksjonene på Xbox Live, blant annet multiplayerspill på nettet.

Denne artikkelen beskriver prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap som er tilgjengelige.

Emner

Nye kontoer

Når du konfigurerer en Xbox One- eller Xbox 360-konsoll og oppretter en ny Microsoft-konto, får du tilbud om å registrere deg for et gratismedlemskap på Xbox Live. Med dette medlemskapet og en Internett-tilkobling får du tilgang til funksjoner i gratismedlemskapet på Xbox Live. Du får også tilbud om å oppgradere gratismedlemskapet til et Xbox Live Gold-medlemskap. Brukere som ikke oppgraderer, får en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap.

Du kan også registrere deg for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap når du oppretter en ny konto på Internett. Slik gjør du det:

1. Logg deg på siden med abonnementer etter du har opprettet en Microsoft-konto.
  2. Velg Gold - Gratis prøvemedlemskap i 1 måned, og klikk deretter Neste.
  3. Klikk Legg til et kredittkort.
  4. Angi faktureringsinformasjon, og klikk deretter Neste.
  5. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Obs!

• Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap er knyttet til én gamertag.
  • Du kan ikke legge til en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap i et eksisterende medlemskap.
  • Bare tre prøvekontoer er tilgjengelige per konsoll. Denne begrensningen kan ikke tilbakestilles.
  • Når en bruker har opprettet tre prøvekontoer på konsollen, får ikke brukeren lenger en melding med tilbud om å opprette en Xbox Live Gold-prøvekonto.
  • Hvis du vil registrere deg for prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap, må du legge til en betalingsmåte på kontoen.

Viktig!  På slutten av den gratis prøveperioden fornyes medlemskapet automatisk til et betalt medlemskap som fornyes månedlig som standard. Medlemskapet fornyes med betalingsmåten du la til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye medlemskapet, må du deaktivere automatisk fornyelse.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse av prøvemedlemskapet

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Min konto når du er pålogget.
  3. Klikk Abonnementer.
  4. Finn abonnementet på prøvemedlemskap.
  5. Klikk Avbryt automatisk betaling.
  6. Klikk Fortsett.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se Annullere Xbox Live Gold-medlemskapet (betalt).

Én måneds gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Hvis du allerede har en Xbox Live-konto og ikke har et aktivt Xbox Live Gold-medlemskap, kan du registrere deg for en én måneds gratis prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap.

Obs!

• Dette er et én måneds gratis prøvemedlemskap som fornyes månedlig etter den første (gratis) måneden.
  • Dette gratis prøvemedlemskapet er bare tilgjengelige for kunder som for tiden ikke har et aktivt medlemskap, og som ikke tidligere har hatt et prøvemedlemskap.
  • Du kan ikke legge til dette gratis prøvemedlemskapet i et eksisterende medlemskap.
  • Hvis du vil registrere deg for dette gratis prøvemedlemskapet, må du legge til en betalingsmåte på kontoen.

Slik finner du ut om du er berettiget til én måneds gratis prøveperiode

1. Logg deg på siden med abonnementer.
  2. Hvis du er berettiget til en gratis prøveperiode, vises Gold – 1 Month FREE Trial som et abonnementstilbud. Velg Gold – 1 Month FREE Trial, og klikk deretter Neste.
  3. Legg til et kredittkort på kontoen hvis du blir bedt om det. Hvis du allerede har et betalingsalternativ tilordnet, kan du bruke det.
  4. Følg instruksjonene for å fullføre registreringen.

Viktig!  På slutten av den første (gratis) måneden fornyes medlemskapet automatisk til et betalt medlemskap som fornyes månedlig som standard. Medlemskapet fornyes med betalingsmåten du la til på kontoen. Hvis du ikke vil fornye medlemskapet, må du deaktivere automatisk fornyelse.

Slik deaktiverer du automatisk fornyelse av prøvemedlemskapet

1. Logg på Xbox Live-nettstedet ved å bruke Microsoft-kontoen.
  2. Klikk Min konto når du er pålogget.
  3. Klikk Abonnementer.
  4. Finn abonnementet på prøvemedlemskap.
  5. Klikk Avbryt automatisk betaling.
  6. Klikk Fortsett.

Forhåndsbetalte koder for prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap

Enkelte spill eller konsollpakker kan inneholde en forhåndsbetalt kode for en prøveperiode med Xbox Live Gold-medlemskap. Prøveperioden med Xbox Live Gold-medlemskap starter med en gang du har aktivert den forhåndsbetalte koden.

Følgende begrensninger gjelder prøvekoder for Xbox Live:

• Hvis du har et eksisterende Xbox Live Gold-medlemskap, kan du ikke løse inn en forhåndsbetalt kode for å utvide medlemskapsperioden. Du kan løse inn den forhåndsbetalte koden når gjeldende abonnement utløper.
  • Forhåndsbetalte koder er bare tilgjengelige i enkelte spill og pakker.
  • Forhåndsbetalte koder kan ikke overlappe. Du kan ikke starte en annen prøveperiode før gjeldende prøveperiode er avsluttet. Du kan imidlertid kjøpe et nytt Xbox Live Gold-medlemskap og starte medlemskapet når som helst i løpet av prøveperioden.
  • Et gratiskontomedlem kan bruke et ubegrenset antall forhåndsbetalte koder til å motta separate prøveperioder med Xbox Live Gold-medlemskap. Siden forhåndsbetalte koder ikke kan overlappe, må du vente til gjeldende prøveperiode er avsluttet før du kan starte en ny prøveperiode.