Annullere Xbox Music Pass

Annullere Xbox Music Pass umiddelbart

Hvis du vil annullere Xbox Music Pass umiddelbart, kan du kontakte kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden. Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgang til Xbox Music-tjenesten for resten av den betalte abonnementsperioden.

Hvis du vil annullere Xbox Music Pass på slutten av gjeldende periode, deaktiverer du automatisk fornyelse ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Annullere Xbox Music Pass på slutten av gjeldende periode

Når automatisk fornyelse er deaktivert, utløper Xbox Music Pass når medlemskapsperioden er over, slik at det annulleres. Slik deaktiverer du automatisk fornyelse:

1. Logg på Xbox Live i en nettleser ved hjelp av Microsoft-kontoen på account.xbox.com.

Obs!  Pass på at du logger på ved hjelp av Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen du vil administrere. Hvis du ikke vet legitimasjonen for Microsoft-kontoen, kan du se Finne e-postadressen og passordet for Microsoft-kontoen.

2. Når du er pålogget, klikker du Min konto.
picture
  1. Klikk Xbox MusicMin konto-siden.
picture
  1. Følgende Microsoft-konto-side vises:
picture
  1. Følg instruksjonene på Microsoft-konto-siden:
    1. Kontroller e-postadressen for Microsoft-kontoen (dvs. e-postkontoen som er tilknyttet Xbox Live-kontoen din). Du skal få en e-postmelding fra Microsoft-kontoteamet som ser slik ut:
picture
    1. Kopier koden fra linjen Her er koden din.
    2. Lim inn koden i Kode-feltet, og klikk Send på Microsoft-kontosiden.
picture
  1. Klikk Avbryt automatisk betaling ved siden av Fornyes.
picture
  1. Siden Avbryt automatisk betaling vises. Velg AV på denne siden.
picture
  1. Deretter ser du siden Avbryt automatisk betaling med et varsel om når ditt Xbox Music Pass avsluttes. Klikk FORTSETT nederst på siden.
picture
  1. Automatisk fornyelse av Xbox Music Pass er nå deaktivert. Klikk Gå tilbake til Xbox-kontoen, eller klikk Min konto for å logge av.
picture

Obs!  Hvis får problemer med denne fremgangsmåten, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.