Annullere Xbox Music Pass

Annullere Xbox Music Pass umiddelbart

Hvis du vil annullere Xbox Music Pass umiddelbart, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden. Hvis du annullerer umiddelbart, mister du tilgang til Xbox Music-tjenesten for resten av den betalte abonnementsperioden.

Hvis du vil annullere Xbox Music Pass på slutten av gjeldende periode, deaktiverer du automatisk fornyelse ved å følge fremgangsmåten nedenfor.

Annullere Xbox Music Pass på slutten av gjeldende periode

Når funksjonen for automatisk fornyelse er deaktivert, fornyes ikke medlemskapet når medlemskapsperioden er over. Slik deaktiverer du automatisk fornyelse:

1. Logg på Xbox Live i en nettleser ved hjelp av Microsoft-kontoen på en xbox.com-side (for eksempel denne).

picture
Obs!  Pass på at du logger på ved hjelp av Microsoft-kontoen som er tilknyttet Xbox Live-kontoen du vil administrere. Hvis du ikke kjenner til Microsoft-kontoen din (e-postadressen og passordet), kan du se Finne Microsoft-kontoen eller passordet.
    1. Når du er pålogget, klikker du Min konto.
    picture
    1. Min konto-siden klikker du Xbox Music.
    picture
    1. Ved siden av AUTOMATISK FORNYELSE klikker du Endre (med mindre AUTOMATISK FORNYELSE allerede er Av).
    picture

Følgende Microsoft-konto-side vises:

picture
    1. Følg instruksjonene på Microsoft-konto-siden:
      1. Kontroller e-postadressen for Microsoft-kontoen (dvs. e-postkontoen som er tilknyttet Xbox Live-kontoen din). Du skal få en e-postmelding fra Microsoft-kontoteamet som ser slik ut:
    picture
      1. Kopier koden fra linjen Her er koden din.
      2. Lim inn koden i Kode-feltet og klikk Send på Microsoft-kontosiden.
    picture
    1. Siden Avbryt automatisk betaling vises. Velg AV på denne siden.
    picture
    1. Deretter ser du siden Avbryt automatisk betaling med et varsel om når ditt Xbox Music Pass avsluttes. Klikk FORTSETT nederst på siden.
    picture

Automatisk fornyelse av Xbox Music Pass er nå deaktivert. Klikk Gå tilbake til Xbox-kontoen, eller klikk Min konto for å logge av.

picture

Obs!  Hvis får problemer med denne fremgangsmåten, kontakt kundestøtte for Xbox ved å klikke koblingen Kontakt oss nederst på denne siden.