Ved å bruke dette nettstedet, tillater du informasjonskapsler for analyseformål, relevans og reklame.
Del denne siden

Dele eller fjerne Kinect-bilder og -videoer

Oversikt

I enkelte Kinect-spill kan du ta bilder og spille inn videoer av deg og vennene dine mens dere spiller et spill. Du kan deretter laste opp disse bildene og videoene til nettsteder og tjenester, for eksempel KinectShare.com, der de kan lastes ned, skrives ut og deles med venner og familie på sosiale nettverk, for eksempel Facebook.

Du finner spill der du kan ta bilder i spillet, på KinectShare.

Løsninger

Endre personverninnstillingene til å tillate Kinect-deling

Hvis du vil laste opp bilder og videoer til nettsteder og tjenester som KinectShare.com, må du angi Allowed for Kinect Sharing. Denne innstillingen er en del av konsollens innstillinger for nettsikkerhet.

Slik endrer du innstillingen for Kinect Sharing:

  1. Logg på konsollen ved å bruke gamertagen for Xbox Live.
  2. Gå til Settings, og velg deretter Privacy.
  3. Velg Change Settings.
  4. Velg Customize.
  5. Velg Kinect Sharing.
  6. Velg Allowed eller Blocked:

    Allowed: Du kan laste opp og dele bilder og videoer ved å bruke nettsteder og tjenester, for eksempel KinectShare.com. Du kan bruke Microsoft-kontoen din til å logge på KinectShare.com og vise de opplastede bildene og videoene. Finn ut mer om KinectShare.com.

    Blocked: Du kan ikke laste opp og dele bilder og videoer ved å bruke nettsteder og tjenester for deling av bilder.

  7. Trykk B på kontrolleren.
  8. Velg Save and Exit.

Når du har fullført disse trinnene for hver person i familien, kan du laste opp bildene eller videoene direkte fra Kinect-spillet.

Når du har delt fra spillet, går du til KinectShare.com og logger på med Microsoft-kontoen som er knyttet til Xbox Live-kontoen din.

Obs!

  • Hvis du endrer en innstilling på en barnekonto, blir du bedt om å angi Microsoft-kontoopplysningene for den tilknyttede voksenkontoen.
  • Deling er bare tilgjengelig i spillet når alle påloggede spillere har Kinect Sharing satt til Allowed.

Fjerne bilder og videoer fra spillet eller KinectShare.com

De fleste Kinect-spillene lagrer ikke bilder eller videoer automatisk. Hvis du ikke laster dem opp fra spillet med det samme, går de tapt. Hvis spillet ditt lagrer bilder og videoer, kan du se i spillets veiledning og menyer etter fremgangsmåter for å laste opp og dele eller fjerne dem.

Alle bilder eller videoer du laster opp til KinectShare.com, slettes automatisk etter 14 dager. Du kan også slette alle bilder og videoer manuelt fra nettstedet til enhver tid. Bare gå til KinectShare.com, og logg på med Microsoft-kontoen. Slett deretter bildene eller videoene. De blir aldri publisert med mindre du velger å dele dem ved hjelp av KinectShare.com.

Var denne artikkelen nyttig?

Ja
Nei

Takk for tilbakemeldingen

Takk for tilbakemeldingen!

Vi beklager at denne artikkelen ikke løste problemet. Vi gir ikke opp, og det bør heller ikke du. Prøv fellesskapsvalget nedenfor.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Gi tilbakemelding på dette emnet

255 tegn igjen.
Av hensyn til personvernet må du ikke ta med kontaktinformasjon i tilbakemeldingen.
Få hjelp fra fellesskapet
Ambassador chat image
Nettprat med ambassadør
Nettprat direkte med en annen Xbox-bruker som kan hjelpe deg.

Kontakt oss

Vil du kontakte brukerstøtte om problemet med Dele eller fjerne Kinect-bilder og -videoer, som du leste om, eller om et annet problem?

Del denne siden