Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør

Videospillsystemet Xbox 360 støtter mange typer tilbehør. Noen av disse enhetene blir produsert eller distribuert av andre selskaper enn Microsoft. Microsoft omtaler disse selskapene som tredjepartsprodusenter eller -utgivere. Hvis du bruker tilbehør fra tredjeparter, må du kontrollere at du bare bruker Xbox-lisensierte produkter.

Obs!  Det kan hende at ikke alt Xbox 360-tilbehør er tilgjengelig i alle land.

Xbox-lisensierte produkter inneholder en av de offisielle logoene nedenfor på pakken

• Artikler produsert av "førstepart" (Microsoft) for Xbox 360 har følgende logo på pakken:
Microsoft-logoen «Created by Xbox»
  • Artikler produsert av tredjeparter for Xbox 360 har følgende logo på pakken:
Logoen «licensed for Xbox 360» for tredjepartsprodukter

Hvis ingen av disse logoene vises på et produkt, er det ikke testet eller godkjent for bruk på videospillsystemet Xbox 360. Microsoft kan ikke garantere kvaliteten på eller kompatibiliteten til ulisensierte produkter for bruk med videospillsystemet Xbox 360.

Obs! Bruk av ulisensierte produkter på Xbox 360-systemet kan gjøre garantien ugyldig.

Kinect-sensor, kontrollere, hodesett, med mer

Finn ut mer om Xbox 360-tilbehør.

Merknader

Tilbehør for Xbox 360

Xbox 360 Kinect-sensor

Ved hjelp av Kinect får spill og underholdning nytt liv på nye og fantastiske måter uten bruk av håndkontroller. Tenk deg at du kan styre filmer og musikk ved hjelp av stemmen din eller med et vink med hånden.

Xbox 360-håndkontrollere (trådløse og kabelbaserte)

Xbox 360-hodesett (trådløse og kabelbaserte)

Tegning av det trådløse Bluetooth-hodesettet for Xbox 360
Tegning av det trådløse hodesettet for Xbox 360
Tegning av det kabelbaserte hodesettet for Xbox 360

Xbox 360-lagringsenheter

Tegning av harddisken for Xbox 360 E- og S-konsollene
Tegning av minnepinnen for Xbox 360 fra SanDisk
Tegning av harddisken for den originale Xbox 360-konsollen

Overføringskabel for Xbox 360-harddisk

Uansett om du har kjøpt en ny Xbox 360-konsoll eller oppgraderer harddisken i en Xbox 360-konsoll du allerede eier, kan du overføre alt (spill, videoer, musikk, lagrede spill, gamertager og til og med hardt tilkjempede prestasjoner) til den nye harddisken ved å bruke overføringskabelen for Xbox 360-harddisker.

Strømforsyning for Xbox 360

Se Kontroller strømforsyningen for Xbox 360 for å se fremgangsmåten for å feilsøke strømforsyningen for Xbox 360.

Hvis du ikke kan løse problemet ved å følge denne fremgangsmåten, må strømforsyningen byttes. Du kan bestille ny fra det nettbaserte servicesenteret for Xbox. Du må registrere konsollen for å bytte en strømforsyning der garantien fortsatt gjelder (strømforsyningsgarantien er den samme som konsollgarantien).

Minitastatur for Xbox 360

Med minitastaturet for Xbox 360 kan du enkelt chatte mens du spiller, sende tekstmeldinger, løse inn koder på Xbox Live og til og med holde kontakten med venner på Facebook og holde deg oppdatert på Twitter – like raskt som fingrene dine kan taste.

Xbox 360-fjernkontroller

Med Xbox 360-fjernkontrollen kan du styre TV-en, Windows Media Center og Xbox-dashbordet og spille av DVD-er og CD-er.

Fjernkontroll for Xbox 360 (ny)
Tegning av fjernkontrollen for Xbox 360
Tegning av den originale universalfjernkontrollen for Xbox 360

Xbox 360-håndkontroller med stor knapp

Med Xbox 360-håndkontroller med stor knapp får du trådløs frihet i form av en brukervennlig, komfortabel og gøyal spillkontroller som kan betjenes med én hånd.

Konfigurere, bruke og feilsøke problemer med Xbox 360-håndkontrolleren med stor knapp

Trådløst ratt for Xbox 360

Tegning av det trådløse rattet for Xbox 360

Med det trådløse rattet for Xbox 360 får du realistisk, nøyaktig styring, og du føler ujevnhetene i veien takket være vibreringen.

Xbox 360 trådløs mikrofon

Den trådløse mikrofonen for Xbox 360 skal utelukkende brukes med Xbox 360-konsollen.

Trådløs nettverksadapter for Xbox 360

Den trådløse nettverksadapteren for Xbox 360 kan brukes til å koble den originale Xbox 360-konsollen til et trådløst nettverk. Xbox 360 S-konsollen har innebygd Wi-Fi.

Xbox Live Vision-kamera

Med Xbox Live Vision-kameraet kan du bruke videochat, legge ved bilder i meldinger og legge til bilder i profilen din.

Originalt Xbox 360-frontdeksel

Frontdekselet er et plastdeksel som er festet på forsiden av den originale Xbox 360-konsollen. Du kan tilpasse den originale Xbox 360-konsollen ved å bytte ut det vanlige frontdekselet med et tilpasset deksel. Hvis du vil ha mer informasjon, se Det originale Xbox 360-frontdekselet.

Kontakt kundestøtte for Xbox

Hvis informasjonen i denne artikkelen ikke løste problemet, kan du ta kontakt med kundestøtte for Xbox. Du finner informasjon om hvordan du gjør det, i avsnittet Assistanse nederst på denne siden.